Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Tatik pintucciana
Matix Tactiek Sconfitta sicura
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
36.2 gemiddelde waardering 58.2
matig Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


5e minuut.
Mwachofi kopt de bal weg. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonacci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antonacci krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Chigiotti is nu in balbezit. Mwachofi verovert de bal door een tackle van achteren. Mwachofi geeft de bal voor. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp draait met de bal, schiet en ... Consoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Mwachofi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hüralp de bal. Crotti is nu in balbezit. Hüralp onderschept slim de pass. Hüralp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Momčilović rent richting de bal. Momčilović passt de bal zonder na te denken. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols haalt uit met een fantastische trap. Consoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Momčilović met een sublieme pass. Mols is nu in balbezit. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols rent richting de bal. Mols haalt uit met een fantastische trap. Consoli bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Crotti trapt de bal weg. Gruia kopt de bal weg. Antonacci is nu in balbezit. van der Heiden onderschept slim de pass. van der Heiden geeft een lange en hoge pass. Consoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - pintucciana 0:1

19e minuut.
Fimelli rent richting de bal. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Fimelli begaat een overtreding. Fimelli krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Caldi rent richting de bal. Momčilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Momčilović passt de bal in één keer door. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp geeft de bal voor. Paal! Daar is Bertoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - pintucciana 0:2

24e minuut.
Daar is Benmbarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benmbarek probeert naar een medespeler te passen. Hüralp rent richting de bal. Hüralp haalt uit met een fantastische trap. Consoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - pintucciana 0:3

29e minuut.
Crotti geeft de bal voor. Vanazzi heeft problemen om de bal te vangen. Mwachofi verovert de bal door een tackle van achteren. Mwachofi geeft de bal voor. Hüralp springt en kopt de bal. Paal! Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols speelt de bal door. van der Heiden is nu in balbezit. van der Heiden draait met de bal, schiet en ... Consoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - pintucciana 0:4

31e minuut.
van der Heiden is nu in balbezit. van der Heiden probeert naar een medespeler te passen. Estivi rent richting de bal. Hüralp verovert de bal door een tackle van achteren. Hüralp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - pintucciana 0:5

31e minuut.
Mannari passt de bal zonder na te denken. Bertoni is nu in balbezit. Mols verovert de bal door een tackle van achteren. Mols draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - pintucciana 0:6

34e minuut.
Benmbarek rent richting de bal. Benmbarek passt de bal zonder na te denken. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp draait met de bal, schiet en ... Consoli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - pintucciana 0:7

35e minuut.
Vanazzi probeert naar een medespeler te passen. Mannari heeft problemen om de bal te vangen. Mols verovert de bal door een tackle van achteren. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp draait met de bal, schiet en ... Consoli bokst de bal weg.

36e minuut.
Gruia passt de bal in één keer door. Estivi rent richting de bal. Hüralp onderschept slim de pass. Hüralp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - pintucciana 0:8

41e minuut.
Antonacci is nu in balbezit. van der Heiden verovert de bal door een tackle van achteren. van der Heiden geeft de bal voor. Hüralp maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - pintucciana 0:9

44e minuut.
Estivi is nu in balbezit. Estivi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Słomczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van der Heiden geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Mols de bal. van der Heiden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heiden haalt uit met een fantastische trap. Estivi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Consoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - pintucciana 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tatik 76%, pintucciana 24%.
Real Tatik - pintucciana 0:10

46e minuut.
Fimelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp onderschept slim de pass. Caldi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caldi krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Mols is nu in balbezit. Mols passt de bal zonder na te denken. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - pintucciana 0:11

55e minuut.
Mols rent richting de bal. Mols met een sublieme pass. Hüralp rent richting de bal. Hüralp haalt uit met een fantastische trap. Estivi probeert de bal aan de voet te houden. Consoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van der Heiden rent richting de bal. van der Heiden schiet op doel. Consoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - pintucciana 0:12

57e minuut.
Hüralp probeert naar een medespeler te passen. Mols is nu in balbezit. Mols geeft de bal voor. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mwachofi kopt de bal weg. Słomczyński probeert de bal aan de voet te houden. van der Heiden met een sublieme pass. Hüralp rent richting de bal. Hüralp draait met de bal, schiet en ... Consoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Gruia kopt de bal weg. van der Heiden is nu in balbezit. van der Heiden passt de bal in één keer door. Hüralp heeft problemen om de bal te vangen. Hüralp schiet op doel. De bal raakt de paal. Hüralp rent richting de bal. Hüralp draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Kafkasoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kafkasoğlu geeft een lange en hoge pass. Hüralp rent richting de bal. Hüralp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - pintucciana 0:13

70e minuut.
Crotti rent richting de bal. Mols is nu in balbezit. Mols geeft een lange en hoge pass. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp draait met de bal, schiet en ... Consoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Consoli probeert naar een medespeler te passen. Słomczyński kopt de bal weg. Mols heeft problemen om de bal te vangen. Mols schiet op doel. Na een snelle pass probeert Crotti de bal onder controle te krijgen. Consoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Momčilović is nu in balbezit. Momčilović geeft de bal voor. Mols kopt de bal weg. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Hüralp is nu in balbezit. Benmbarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek speelt de bal door. Mols is nu in balbezit. Mols haalt uit met een fantastische trap. Consoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Momčilović kopt de bal weg. Daar is Estivi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüralp rent richting de bal. Hüralp haalt uit met een fantastische trap. Consoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bertoni geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Caldi de bal onder controle te krijgen. Hüralp rent richting de bal. Hüralp schiet op doel. Consoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tatik - pintucciana 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tatik 74%, pintucciana 26%.
Real Tatik - pintucciana 0:14