Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S.Amerina Royal Flush
NewAct Tactiek Agghiaggiande
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 58.3
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Alonzo geeft een hoge lob. Inworp. Di Zio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Havas is nu in balbezit. Havas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Köntös geeft een hoge lob. Harlem kopt de bal weg. Gorzała rent richting de bal. Gorzała haalt uit met een fantastische trap. Ronkanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Amerina - Royal Flush 0:1

11e minuut.
Filczyk passt de bal in één keer door. Harlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Harlem passt de bal in één keer door. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Amerina - Royal Flush 0:2

16e minuut.
Daar is Biesemans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cárcamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcamo met een sublieme pass. Filczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Cárcamo onderschept slim de pass. Cárcamo passt de bal met de wreef. Harlem is nu in balbezit. Domplatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Domplatz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Filczyk onderschept slim de pass. Filczyk geeft een lange en hoge pass. Ngọc Hiền is nu in balbezit. Gorzała onderschept slim de pass. Gorzała haalt uit met een fantastische trap. Ronkanen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Amerina - Royal Flush 0:3

26e minuut.
Daar is Harlem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harlem probeert naar een medespeler te passen. Sultonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultonas draait met de bal, schiet en ... Ronkanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Putowski is nu in balbezit. Sultonas onderschept slim de pass. Filczyk probeert naar een medespeler te passen. Harlem is nu in balbezit. Harlem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Domplatz probeert naar een medespeler te passen. Cárcamo rent richting de bal. Cárcamo geeft een lange en hoge pass. Sultonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultonas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cárcamo speelt de bal door. Harlem rent richting de bal. Domplatz speelt de bal door. Filczyk is nu in balbezit. Filczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Amerina - Royal Flush 0:4

45e minuut.
Ngọc Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Hiền geeft een lange en hoge pass. Havas kopt de bal weg. Kićko is nu in balbezit. Kićko haalt uit met een fantastische trap. Zhifu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.Amerina 65%, Royal Flush 35%.
A.S.Amerina - Royal Flush 0:4

51e minuut.
Filczyk passt de bal in één keer door. Gorzała rent richting de bal. Sultonas rent richting de bal. Sultonas haalt uit met een fantastische trap. Ronkanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Amerina - Royal Flush 0:5

56e minuut.
Ayman met een sublieme pass. Harlem met een sublieme pass. Daar is Biesemans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorzała rent richting de bal. Gorzała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gorzała heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzała haalt uit met een fantastische trap. Ronkanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gorzała verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzała passt de bal in één keer door. Biesemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultonas verovert de bal door een tackle van achteren. Sultonas draait met de bal, schiet en ... Paal! Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Filczyk neemt de hoekschop. Gorzała maakt een snoekduik en kopt de bal. Ronkanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Handrup onderschept slim de pass. Handrup passt de bal met de wreef. Harlem rent richting de bal. Domplatz is nu in balbezit. Domplatz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Putowski is nu in balbezit. Gorzała verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Amerina - Royal Flush 0:6

78e minuut.
Havas rent richting de bal. Handrup tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Havas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Havas met een snel genomen vrije trap. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko passt de bal met de wreef. Zhifu bokst de bal weg.

83e minuut.
Inworp. Cárcamo met een snelle inworp. Sultonas probeert naar een medespeler te passen. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cárcamo probeert naar een medespeler te passen. Harlem rent richting de bal. Harlem passt de bal zonder na te denken. Sultonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultonas draait met de bal, schiet en ... Ronkanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.Amerina 64%, Royal Flush 36%.
A.S.Amerina - Royal Flush 0:6