Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumas LT Tributario
pumtwoz Tactiek ufficiale
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 42.6
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Tomarchio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chollet is nu in balbezit. Hennessey legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chollet wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hennessey geeft een hoge lob. Levitostasis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zeller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Vitelleschi geeft een hoge lob. Díaz-Caballero heeft problemen om de bal te vangen. Vitelleschi geeft een hoge lob. Levitostasis bereikt de bal nog maar net als eerste. Levitostasis haalt uit met een fantastische trap. Zeller bokst de bal weg. Daar is Belkaid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chollet rent richting de bal. Chollet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas LT - Tributario 1:0

10e minuut.
Tomarchio heeft problemen om de bal te vangen. Choiński rent richting de bal. Tomarchio onderschept slim de pass. Tomarchio geeft een lange en hoge pass. Levitostasis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas LT - Tributario 2:0

16e minuut.
Choiński kopt de bal weg. Gavalas heeft problemen om de bal te vangen. Gavalas met een sublieme pass. Bustos rent richting de bal. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Civenni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bustos met een snelle inworp. Levitostasis is nu in balbezit. Levitostasis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Besi geeft een hoge lob. Levitostasis bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre rent richting de bal. Levitostasis onderschept slim de pass. Levitostasis draait met de bal, schiet en ... Zeller bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Besi met een snelle inworp. Levitostasis is nu in balbezit. Hennessey legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Levitostasis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Levitostasis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Zeller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas LT - Tributario 3:0

34e minuut.
Vitelleschi rent richting de bal. Vitelleschi speelt de bal door. Tomarchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chollet rent richting de bal. Chollet haalt uit met een fantastische trap. Zeller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Levitostasis rent richting de bal. Bustos is nu in balbezit. La Torre verovert de bal door een tackle van achteren. Levitostasis onderschept slim de pass. Levitostasis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Choiński passt de bal zonder na te denken. Cirilla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gavalas. Cirilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Penot wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chatzieleftheriou kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rzeźniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Hennessey rent richting de bal. Chollet onderschept slim de pass. Chollet speelt de bal door. Levitostasis bereikt de bal nog maar net als eerste. Levitostasis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas LT 35%, Tributario 65%.
Pumas LT - Tributario 3:0

48e minuut.
Tomarchio is nu in balbezit. Tomarchio geeft een hoge lob. Bustos kopt de bal weg. Levitostasis rent richting de bal. Levitostasis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas LT - Tributario 4:0

51e minuut.
Penot met een snelle inworp. Pagliuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos begaat een overtreding. Bustos krijgt een gele kaart. Pagliuca roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pagliuca kan niet meer verder spelen. Koprivica komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Choiński is nu in balbezit. Tomarchio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Choiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Choiński met een snel genomen vrije trap. Rzeźniczak rent richting de bal. Rzeźniczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bustos heeft problemen om de bal te vangen. Besi rent richting de bal. Besi passt de bal in één keer door. Levitostasis is nu in balbezit. Levitostasis draait met de bal, schiet en ... Paal!

61e minuut.
Bustos heeft problemen om de bal te vangen. Bustos met een sublieme pass. Levitostasis rent richting de bal. Levitostasis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas LT - Tributario 5:0

61e minuut.
Tusk komt het veld opgelopen. Alvelo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Bustos met een snelle inworp. Levitostasis rent richting de bal. Levitostasis draait met de bal, schiet en ... Alvelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Alvelo geeft een lange en hoge pass. Tusk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusk passt de bal in één keer door. Cirilla rent richting de bal. Cirilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tusk is nu in balbezit. Tusk passt de bal met de wreef. Cirilla rent richting de bal. Cirilla draait met de bal, schiet en ... Meyen probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tusk heeft problemen om de bal te vangen. Chatzieleftheriou is nu in balbezit. Tusk onderschept slim de pass. Cirilla is nu in balbezit. Cirilla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meyen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Tusk bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalfitani rent richting de bal. Tusk onderschept slim de pass. Tusk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Besi probeert naar een medespeler te passen. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos passt de bal in één keer door. Levitostasis bereikt de bal nog maar net als eerste. Levitostasis draait met de bal, schiet en ... Zeller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Tomarchio met een sublieme pass. Klungelig pakt Vitelleschi de bal. Vitelleschi geeft een hoge lob. Levitostasis rent richting de bal. Levitostasis draait met de bal, schiet en ... Zeller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Gavalas passt de bal met de wreef. Besi is nu in balbezit. Besi met een sublieme pass. Bustos is nu in balbezit. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas LT 39%, Tributario 61%.
Pumas LT - Tributario 5:0