Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tributario Pumas LT
ufficiale Tactiek pumtwoz
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 54.8
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pagliuca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leopardo met een sublieme pass. Klungelig pakt Cirilla de bal. Cirilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - Pumas LT 1:0

7e minuut.
Choiński passt de bal met de wreef. Daar is Leopardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leopardo met een sublieme pass. Cirilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rzeźniczak is nu in balbezit. Leopardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leopardo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cirilla de bal. Cirilla haalt uit met een fantastische trap. Meyen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Cirilla rent richting de bal. Leopardo rent richting de bal. Leopardo passt de bal in één keer door. Rzeźniczak rent richting de bal. Rzeźniczak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Meyen bokst de bal weg.

21e minuut.
Pagliuca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rzeźniczak is nu in balbezit. Rzeźniczak speelt de bal door. Cirilla is nu in balbezit. Cirilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - Pumas LT 2:0

22e minuut.
Rzeźniczak is nu in balbezit. Rzeźniczak passt de bal in één keer door. Leopardo met een sublieme pass. Cirilla probeert de bal met de borst te controleren. Cirilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pagliuca is nu in balbezit. Vitelleschi begaat een overtreding. Pagliuca raakt geblesseerd tijdens het duel. Pagliuca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rzeźniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Rzeźniczak passt de bal in één keer door. Leopardo rent richting de bal. Leopardo met een sublieme pass. Cirilla rent richting de bal. Cirilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Meyen trapt de bal weg. Vitelleschi kopt de bal weg. Klungelig pakt Levitostasis de bal. Bustos is nu in balbezit. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tributario 54%, Pumas LT 46%.
Tributario - Pumas LT 2:0

49e minuut.
Bustos heeft problemen om de bal te vangen. Bustos probeert naar een medespeler te passen. Chollet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennessey geeft de bal voor. Rzeźniczak kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Amalfitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalfitani passt de bal zonder na te denken. Chollet bereikt de bal nog maar net als eerste. Levitostasis rent richting de bal. Levitostasis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - Pumas LT 2:1

58e minuut.
Belkaid geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomarchio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chollet is nu in balbezit. Chollet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński geeft een hoge lob. Cirilla rent richting de bal. Cirilla schiet op doel. Meyen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - Pumas LT 3:1

64e minuut.
Daar is Chatzieleftheriou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeźniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczak probeert naar een medespeler te passen. Cirilla rent richting de bal. Cirilla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Alvelo komt het veld opgelopen. Tusk komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Daar is Tomarchio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choiński geeft de bal voor. Tusk kopt de bal weg. Cirilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Belkaid geeft een hoge lob. Laffita kopt de bal weg. Tomarchio heeft problemen om de bal te vangen. Chollet bereikt de bal nog maar net als eerste. Chollet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tributario 49%, Pumas LT 51%.
Tributario - Pumas LT 3:1