Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
djbergamo MitiCinghiali
tijuana 2019 sx Tactiek Nail 6d
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 50.5
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Gwóźdź passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Micewicz de bal. Met opzet legt Mrówka zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mrówka moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mrówka schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Dropsy is nu in balbezit. Ielardi is nu in balbezit. Dropsy verovert de bal door een tackle van achteren. Dropsy draait met de bal, schiet en ... Hausman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Micewicz passt de bal zonder na te denken. Włocki is nu in balbezit. Włocki probeert naar een medespeler te passen. Sørensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørensen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: djbergamo 63%, MitiCinghiali 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
djbergamo - MitiCinghiali 0:0

52e minuut.
Gwóźdź speelt de bal door. Rantakoivu rent richting de bal. Rantakoivu geeft een lange en hoge pass. Dropsy is nu in balbezit. Dropsy haalt uit met een fantastische trap. Hausman bokst de bal weg. Dropsy is nu in balbezit. Dropsy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Bonfant heeft problemen om de bal te vangen. Sobatti kopt de bal weg. Graczyk met een sublieme pass. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: djbergamo 62%, MitiCinghiali 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
djbergamo - MitiCinghiali 0:0