Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
toalha branca Tributario
Ivanka Ivankovic Tactiek ufficiale
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
51.1 gemiddelde waardering 45.8
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Kispál geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brunelli de bal. Hennessey schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brunelli raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. De Brul neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Eliseo kopt de bal weg. Kafkaslıoğlu is nu in balbezit. Díaz-Caballero onderschept slim de pass. Brunelli onderschept slim de pass. Brunelli draait met de bal, schiet en ... Sălăjean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Eliseo is nu in balbezit. Eliseo geeft een lange en hoge pass. Kafkaslıoğlu is nu in balbezit. Kafkaslıoğlu schiet op doel. Brunelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Alfreðsson geeft een lange en hoge pass. Leopardo is nu in balbezit. Leopardo probeert naar een medespeler te passen. Cirilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Belkaid onderschept slim de pass. Eliseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliseo passt de bal zonder na te denken. Brunelli rent richting de bal. Brunelli draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cirilla kopt de bal weg. Rzeźniczak is nu in balbezit. Leopardo is nu in balbezit. Leopardo draait met de bal, schiet en ... Amnar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
toalha branca - Tributario 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toalha branca 38%, Tributario 62%.
toalha branca - Tributario 0:1

46e minuut.
Brunelli passt de bal met de wreef. Eliseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliseo passt de bal met de wreef. Kafkaslıoğlu is nu in balbezit. Kafkaslıoğlu draait met de bal, schiet en ... Sălăjean bokst de bal weg.

54e minuut.
De Brul geeft een hoge lob. Brunelli probeert de bal met de borst te controleren. Brunelli probeert naar een medespeler te passen. Kafkaslıoğlu is nu in balbezit. Kafkaslıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Sălăjean bokst de bal weg.

56e minuut.
Leopardo is nu in balbezit. Leopardo passt de bal in één keer door. Cirilla is nu in balbezit. Cirilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Pagliuca komt het veld opgelopen. Opasiński komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński geeft de bal voor. Pagliuca rent richting de bal. Leopardo rent richting de bal. Leopardo schiet op doel. Amnar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Asaro geeft een hoge lob. Eliseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliseo met een sublieme pass. Brunelli is nu in balbezit. Brunelli schiet op doel. Sălăjean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toalha branca 40%, Tributario 60%.
toalha branca - Tributario 0:1