Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tributario Casoni Hotspur
ufficiale Tactiek Sandro Mazzola
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 18
6 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 62
good Schieten excellent
average Passen excellent
good Verdedigen very good


14e minuut.
Hennessey geeft de bal voor. Daar is Jong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirilla rent richting de bal. Cirilla draait met de bal, schiet en ... Paal! Rosi onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - Casoni Hotspur 1:0

16e minuut.
Jamieson passt de bal zonder na te denken. Oehring is nu in balbezit. Oehring met een sublieme pass. Szakácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakácsi schiet op doel. Zuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Jamieson passt de bal zonder na te denken. van Aanholt heeft problemen om de bal te vangen. Belkaid rent richting de bal. van Aanholt verovert de bal door een tackle van achteren. van Aanholt draait met de bal, schiet en ... Zuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Díaz-Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz-Caballero geeft de bal voor. Inworp. Berendei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jamieson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Inworp. Rosi met een snelle inworp. Oehring is nu in balbezit. Oehring geeft een lange en hoge pass. Szakácsi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tributario - Casoni Hotspur 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tributario 67%, Casoni Hotspur 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tributario - Casoni Hotspur 1:1

56e minuut.
Jong probeert naar een medespeler te passen. Berendei geeft de bal voor. Szakácsi is nu in balbezit. Szakácsi draait met de bal, schiet en ... Zuch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - Casoni Hotspur 1:2

58e minuut.
Rosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oehring rent richting de bal. Oehring passt de bal in één keer door. Rosi geeft een lange en hoge pass. Deane maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rosi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gallottini komt het veld opgelopen. Ravera komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Klungelig pakt Gallottini de bal. Oehring is nu in balbezit. Oehring geeft de bal voor. Szakácsi springt en kopt de bal. Zuch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - Casoni Hotspur 1:3

65e minuut.
Doeltrap. Alvelo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Paciosi speelt de bal door. Oehring is nu in balbezit. Alvelo maakt een afschuwelijke overtreding. Alvelo krijgt een gele kaart. Oehring is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oehring geeft een lange en hoge pass. Szakácsi krijgt zijn hoofd ertegen. La Torre onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jamieson zal de hoekschop nemen. Deane maakt een snoekduik en kopt de bal. Zuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Szakácsi is nu in balbezit. Deane bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakácsi is nu in balbezit. Szakácsi schiet op doel. Zuch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - Casoni Hotspur 1:4

74e minuut.
Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei passt de bal zonder na te denken. Szakácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Deane bereikt de bal nog maar net als eerste. Deane draait met de bal, schiet en ... Zuch bokst de bal weg. Jamieson kopt de bal weg. Ravera rent richting de bal. La Torre schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. La Torre krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Alvelo verovert de bal door een tackle van achteren. Deane is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alvelo. Alvelo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Tusk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tejkl komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Jamieson passt de bal zonder na te denken. Hennessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennessey geeft de bal voor. Cirilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Gallottini is nu in balbezit. Gallottini passt de bal in één keer door. Deane bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehring bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehring haalt uit met een fantastische trap. Zuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Deane passt de bal in één keer door. Oehring rent richting de bal. Oehring passt de bal met de wreef. Szakácsi is nu in balbezit. Szakácsi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - Casoni Hotspur 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tributario 82%, Casoni Hotspur 18%.
Tributario - Casoni Hotspur 1:5