Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumas LT A.S.Amerina
pumtwoz Tactiek NewAct
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 47.7
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Vitelleschi met een sublieme pass. Tomarchio rent richting de bal. Tomarchio passt de bal in één keer door. Chollet rent richting de bal. Chollet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Amalfitani kopt de bal weg. Vitelleschi probeert naar een medespeler te passen. Biesemans controleert de bal met de borst. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Chatzieleftheriou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zsebe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Havas rent richting de bal. Havas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gavalas onderschept slim de pass. Gavalas speelt de bal door. Levitostasis rent richting de bal. Levitostasis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Putowski is nu in balbezit. Putowski geeft een hoge lob. Daar is Chatzieleftheriou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kićko rent richting de bal. Kićko haalt uit met een fantastische trap. Meyen bokst de bal weg.

39e minuut.
Kićko kopt de bal weg. Tomarchio heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zsebe. Zsebe krijgt een gele kaart. Bustos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aparicio komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Putowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Putowski geeft een hoge lob. Chatzieleftheriou probeert de bal met de borst te controleren. Kićko onderschept slim de pass. Kićko haalt uit met een fantastische trap. Meyen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vitelleschi is nu in balbezit. Vitelleschi passt de bal zonder na te denken. Tomarchio met een sublieme pass. Chollet bereikt de bal nog maar net als eerste. Chollet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas LT 57%, A.S.Amerina 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pumas LT - A.S.Amerina 0:0

64e minuut.
Besi speelt de bal door. Aparicio is nu in balbezit. Biesemans tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biesemans krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Klungelig pakt Di Zio de bal. Vitelleschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitelleschi passt de bal in één keer door. Besi bereikt de bal nog maar net als eerste. Besi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ngọc Hiền is nu in balbezit. Levitostasis onderschept slim de pass. Biesemans is nu in balbezit. Levitostasis verovert de bal door een tackle van achteren. Levitostasis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vitelleschi is nu in balbezit. Vitelleschi geeft een lange en hoge pass. Levitostasis is nu in balbezit. Levitostasis schiet op doel. Ronkanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas LT - A.S.Amerina 1:0

81e minuut.
Tomarchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomarchio geeft een lange en hoge pass. Levitostasis is nu in balbezit. Levitostasis draait met de bal, schiet en ... Ronkanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas LT - A.S.Amerina 2:0

82e minuut.
Kićko heeft problemen om de bal te vangen. Levitostasis begaat een overtreding. Kićko raakt geblesseerd tijdens het duel. Campanella met een snel genomen vrije trap. Daar is Chatzieleftheriou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lambert rent richting de bal. Lambert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Besi passt de bal met de wreef. Vitelleschi probeert naar een medespeler te passen. Levitostasis is nu in balbezit. Levitostasis draait met de bal, schiet en ... Ronkanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Chollet passt de bal in één keer door. Levitostasis heeft problemen om de bal te vangen. Campanella rent richting de bal. Levitostasis onderschept slim de pass. Levitostasis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas LT 39%, A.S.Amerina 61%.
Pumas LT - A.S.Amerina 2:0