Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 18:36
  • Competitiewedstrijd: Serie D.29 [del]
  • Stadion: Stamiano
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21605
Royal Flush MitiCinghiali
Agghiaggiande Tactiek Nail 6d
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 50.3
very good Schieten poor
good Passen good
solid Verdedigen formidable


8e minuut.
Przystał probeert naar een medespeler te passen. Sultonas rent richting de bal. Sultonas passt de bal met de wreef. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Kopciński heeft problemen om de bal te vangen. Przystał is nu in balbezit. Rajk maakt een afschuwelijke overtreding. Rajk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Kopciński rent richting de bal. Micewicz is nu in balbezit. Micewicz passt de bal zonder na te denken. Kopciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zhifu trapt de bal weg. Gorzała kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Kavrazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Micewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Micewicz speelt de bal door. Kopciński heeft problemen om de bal te vangen. Kopciński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Flush 53%, MitiCinghiali 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Flush - MitiCinghiali 0:0

47e minuut.
Inworp. Micewicz met de inworp. Daar is Gwóźdź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwóźdź geeft een lange en hoge pass. Kopciński springt en kopt de bal. Zhifu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Daar is Paullesu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micewicz is nu in balbezit. Paullesu begaat een overtreding. Paullesu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Gwóźdź met een sublieme pass. Graczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała begaat een overtreding. Gorzała krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Ielardi speelt de bal door. Włocki is nu in balbezit. Włocki passt de bal zonder na te denken. Kopciński is nu in balbezit. Kopciński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kavrazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavrazlı passt de bal zonder na te denken. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała schiet op doel. Hausman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Flush - MitiCinghiali 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Flush 60%, MitiCinghiali 40%.
Royal Flush - MitiCinghiali 1:0