Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharky`s Team Real Renegade
nuova Tactiek CT
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 37.9
excellent Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen average


3e minuut.
Radaljac passt de bal zonder na te denken. Inworp. Usman met de inworp. Smidt geeft de bal voor. Hagiu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Grigorie probeert naar een medespeler te passen. Hagiu is nu in balbezit. Hagiu passt de bal zonder na te denken. Bonnet rent richting de bal. Bonnet draait met de bal, schiet en ... Paal! Assis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Grigorie geeft de bal voor. Pantioras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonnet kopt de bal weg. Hagiu rent richting de bal. Hagiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharky`s Team - Real Renegade 1:0

11e minuut.
Majdzik geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Goloko de bal onder controle te krijgen. Hagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagiu draait met de bal, schiet en ... Assis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Goloko de bal. Majdzik verovert de bal door een tackle van achteren. Majdzik passt de bal in één keer door. Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnet draait met de bal, schiet en ... Assis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Smidt rent richting de bal. Smidt geeft de bal voor. Hagiu controleert de bal met de borst. Hagiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharky`s Team - Real Renegade 2:0

19e minuut.
Smidt is nu in balbezit. Smidt met een sublieme pass. Henríquez probeert naar een medespeler te passen. Hagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagiu haalt uit met een fantastische trap. Assis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi passt de bal in één keer door. Usman is nu in balbezit. Usman geeft een hoge lob. Hagiu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Inworp. Smidt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Henríquez speelt de bal door. Bonnet rent richting de bal. Bonnet draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Henríquez probeert naar een medespeler te passen. Smidt heeft problemen om de bal te vangen. Smidt speelt de bal door. Hagiu is nu in balbezit. Hagiu draait met de bal, schiet en ... Assis bokst de bal weg.

30e minuut.
Goloko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Henríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Henríquez met een sublieme pass. Bonnet rent richting de bal. Bonnet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Assis trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Usman met de inworp. Bonnet is nu in balbezit. Bonnet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Henríquez is nu in balbezit. Henríquez geeft een hoge lob. Hagiu rent richting de bal. Hagiu schiet op doel. Assis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharky`s Team - Real Renegade 3:0

38e minuut.
Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac geeft de bal voor. Usman kopt de bal weg. Bonnet is nu in balbezit. Bonnet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharky`s Team - Real Renegade 4:0

40e minuut.
Smidt passt de bal met de wreef. Henríquez rent richting de bal. Henríquez met een sublieme pass. Hagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagiu draait met de bal, schiet en ... Assis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharky`s Team 15%, Real Renegade 85%.
Sharky`s Team - Real Renegade 4:0

51e minuut.
Inworp. Smidt met de inworp. Usman geeft de bal voor. Hagiu krijgt zijn hoofd ertegen. Assis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Usman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smidt rent richting de bal. Smidt geeft een lange en hoge pass. Hagiu rent richting de bal. Hagiu schiet op doel. Assis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharky`s Team - Real Renegade 5:0

58e minuut.
Henríquez geeft de bal voor. Domide probeert de bal met de borst te controleren. Henríquez rent richting de bal. Henríquez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Marras de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Majdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdzik passt de bal in één keer door. Bonnet rent richting de bal. Bonnet schiet op doel. Assis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharky`s Team - Real Renegade 6:0

66e minuut.
Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidt geeft de bal voor. Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharky`s Team - Real Renegade 7:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radaljac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Usman is nu in balbezit. Usman geeft een lange en hoge pass. Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sharky`s Team - Real Renegade 8:0

75e minuut.
Majdzik is nu in balbezit. Majdzik passt de bal in één keer door. Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnet schiet op doel. Assis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hagiu is nu in balbezit. Hagiu geeft een hoge lob. Daar is Domide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagiu verovert de bal door een tackle van achteren. Hagiu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharky`s Team - Real Renegade 9:0

78e minuut.
Radaljac passt de bal in één keer door. Piţigoi kan de bal niet met de borst controleren. Henríquez rent richting de bal. Bonnet is nu in balbezit. Bonnet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharky`s Team - Real Renegade 10:0

79e minuut.
Bonnet passt de bal met de wreef. Daar is Piţigoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smidt met een sublieme pass. Hagiu is nu in balbezit. Hagiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Henríquez probeert naar een medespeler te passen. Hagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagiu passt de bal met de wreef. Bonnet is nu in balbezit. Bonnet draait met de bal, schiet en ... Assis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Grigorie heeft problemen om de bal te vangen. Grigorie geeft een hoge lob. Klungelig pakt Domide de bal. Hagiu rent richting de bal. Hagiu schiet op doel. Assis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Domide is nu in balbezit. Grigorie verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorie geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharky`s Team 23%, Real Renegade 77%.
Sharky`s Team - Real Renegade 10:0