Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NEBRODI A.S.Dalila
442 Tactiek Start
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.1 gemiddelde waardering 45.6
matig Schieten solide
slecht Passen goed
redelijk Verdedigen goed


5e minuut.
Vitár heeft problemen om de bal te vangen. Vitár passt de bal met de wreef. Witowski rent richting de bal. Witowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NEBRODI - A.S.Dalila 0:1

11e minuut.
Conte Allegro rent richting de bal. Jõgis rent richting de bal. Conte Allegro passt de bal zonder na te denken. Witowski is nu in balbezit. Witowski schiet op doel. Włoszczak bokst de bal weg. Jõgis rent richting de bal. Jõgis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Conte Allegro rent richting de bal. Conte Allegro passt de bal zonder na te denken. Casarotto rent richting de bal. Rogoveanu onderschept slim de pass. Rogoveanu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cipollini trapt de bal weg. Vitár kopt de bal weg. Conte Allegro geeft de bal voor. Jõgis is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bastidas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Puńko de bal onder controle te krijgen. Vitár kopt de bal weg. De Groen heeft problemen om de bal te vangen. Jõgis bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Majorano speelt de bal door. Hùng Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Rogoveanu onderschept slim de pass. Rogoveanu geeft een hoge lob. Jõgis springt en kopt de bal. Włoszczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

26e minuut.
Conte Allegro met een sublieme pass. Witowski is nu in balbezit. De Groen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Witowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Conte Allegro neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
NEBRODI - A.S.Dalila 0:2

29e minuut.
Daar is Rogoveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoveanu met een sublieme pass. Jõgis is nu in balbezit. Jõgis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NEBRODI - A.S.Dalila 0:3

36e minuut.
Witowski heeft problemen om de bal te vangen. Witowski passt de bal zonder na te denken. Jõgis is nu in balbezit. Conte Allegro rent richting de bal. Conte Allegro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vitár passt de bal in één keer door. Witowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De Groen rent richting de bal. Vitár geeft de bal voor. Jõgis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Waszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Waszkiewicz met een sublieme pass. Rogoveanu speelt de bal door. Jõgis is nu in balbezit. Jõgis draait met de bal, schiet en ... Włoszczak bokst de bal weg. Witowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEBRODI 73%, A.S.Dalila 27%.
NEBRODI - A.S.Dalila 0:3

47e minuut.
Jõgis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cipollini de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vitár zal de hoekschop nemen. Rogoveanu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Cipollini geeft de bal voor. Majorano kopt de bal weg. Witowski heeft problemen om de bal te vangen. Witowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NEBRODI - A.S.Dalila 0:4

56e minuut.
Puńko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Inghirami komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Klungelig pakt Majorano de bal. Clerc met een sublieme pass. Waszkiewicz met een sublieme pass. Jõgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõgis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Anastasi probeert naar een medespeler te passen. Majorano is nu in balbezit. Majorano passt de bal zonder na te denken. Jõgis is nu in balbezit. Jõgis haalt uit met een fantastische trap. Włoszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Inghirami is nu in balbezit. Bastidas onderschept slim de pass. Bastidas geeft een lange en hoge pass. Jõgis rent richting de bal. Jõgis geeft een hoge lob. Włoszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Jõgis verovert de bal door een tackle van achteren. Jõgis heeft problemen om de bal te vangen. Conte Allegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõgis rent richting de bal. Jõgis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Conte Allegro schiet op doel. Cipollini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rogoveanu zal de hoekschop nemen. Witowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NEBRODI - A.S.Dalila 0:5

73e minuut.
Jõgis geeft een lange en hoge pass. Witowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De Groen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Witowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Conte Allegro neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
NEBRODI - A.S.Dalila 0:6

75e minuut.
Cipollini met een harde bal richting middenveld. Vitár probeert de bal met de borst te controleren. Vitár geeft de bal voor. Witowski rent richting de bal. Witowski draait met de bal, schiet en ... Włoszczak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NEBRODI - A.S.Dalila 0:7

77e minuut.
De Biasi speelt de bal door. Conte Allegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte Allegro passt de bal in één keer door. Jõgis rent richting de bal. Jõgis draait met de bal, schiet en ... Włoszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Witowski rent richting de bal. Jõgis rent richting de bal. Jõgis draait met de bal, schiet en ... Włoszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NEBRODI - A.S.Dalila 0:8

84e minuut.
Aknai geeft de bal voor. Jõgis is nu in balbezit. Cipollini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cipollini krijgt een gele kaart. Jõgis raakt geblesseerd tijdens het duel. Conte Allegro kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Włoszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NEBRODI - A.S.Dalila 0:9

87e minuut.
Vitár rent richting de bal. Vitár passt de bal met de wreef. De Groen is nu in balbezit. Witowski onderschept slim de pass. Witowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Jõgis rent richting de bal. Jõgis schiet op doel. Na een snelle pass probeert De Groen de bal onder controle te krijgen. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NEBRODI - A.S.Dalila 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEBRODI 85%, A.S.Dalila 15%.
NEBRODI - A.S.Dalila 0:10