Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antoniana F.C. Colata Pisana
compatto alto Tactiek Ora basta
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 8
55.7 gemiddelde waardering 60.9
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Chapko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dyrek komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Siebers bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Monachos. Siebers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ascuy met een snel genomen vrije trap. García López springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kruski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitruś rent richting de bal. Mitruś probeert naar een medespeler te passen. Mirković rent richting de bal. Mirković schiet op doel. Elsonas bokst de bal weg.

35e minuut.
Godlewski probeert naar een medespeler te passen. Carbonell controleert de bal met de borst. Dyrek rent richting de bal. García López is nu in balbezit. García López draait met de bal, schiet en ... Elsonas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antoniana F.C. 39%, Colata Pisana 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Antoniana F.C. - Colata Pisana 0:0

46e minuut.
ER komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Waerlop geeft een hoge lob. Dyrek is nu in balbezit. De lotto maakt een afschuwelijke overtreding. De lotto is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
Waerlop verovert de bal door een tackle van achteren. Waerlop geeft de bal voor. García López is nu in balbezit. García López schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoniana F.C. - Colata Pisana 1:0

74e minuut.
Zeeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Waerlop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zeeman raakt geblesseerd tijdens het duel. Dũng met een snel genomen vrije trap. Zeeman krijgt zijn hoofd ertegen. Bronner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ternheim heeft problemen om de bal te vangen. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Antoniana F.C. - Colata Pisana 1:1

76e minuut.
Ascuy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cucurullo rent richting de bal. Cucurullo passt de bal in één keer door. Zeeman is nu in balbezit. Zeeman draait met de bal, schiet en ... Bronner bokst de bal weg.

89e minuut.
Anuszkiewicz is nu in balbezit. Ternheim onderschept slim de pass. Ternheim met een sublieme pass. Mirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antoniana F.C. 46%, Colata Pisana 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Antoniana F.C. - Colata Pisana 1:1