Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Solferino Monteforte UTD
CuoreMondiale82 Tactiek xxx
36% Balbezit 64%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
32.2 gemiddelde waardering 50.2
adequate Schieten very good
poor Passen adequate
average Verdedigen good


2e minuut.
Klungelig pakt Scirea de bal. Scirea passt de bal met de wreef. Daar is Bölgen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filiberto verovert de bal door een tackle van achteren. Filiberto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Burbello probeert de bal met de borst te controleren. Próchniak is nu in balbezit. Grazziano rent richting de bal. Próchniak verovert de bal door een tackle van achteren. Próchniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Grazziano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez Vílchez geeft een lange en hoge pass. Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasily schiet op doel. Hůla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - Monteforte UTD 0:1

12e minuut.
Maier passt de bal met de wreef. Berrettini bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrettini speelt de bal door. Próchniak is nu in balbezit. Próchniak schiet op doel. Hůla bokst de bal weg. Vasily is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Scirea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Próchniak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - Monteforte UTD 0:2

14e minuut.
Filiberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Maier is nu in balbezit. Álvarez Vílchez begaat een overtreding. Álvarez Vílchez krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Scirea rent richting de bal. Scirea passt de bal zonder na te denken. Vasily rent richting de bal. Vasily draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Blankers geeft de bal voor. Vasily kopt de bal weg. Klungelig pakt Grazziano de bal. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Grazziano heeft problemen om de bal te vangen. Próchniak rent richting de bal. Tybora bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak verovert de bal door een tackle van achteren. Próchniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grazziano is nu in balbezit. Próchniak verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scirea zal de hoekschop nemen. Vasily is nu in balbezit. Vasily haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solferino 59%, Monteforte UTD 41%.
Solferino - Monteforte UTD 0:2

46e minuut.
Bölgen passt de bal in één keer door. Filiberto is nu in balbezit. Filiberto speelt de bal door. Klungelig pakt Maier de bal. Maier haalt uit met een fantastische trap. Laurenza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Adıtemiz met een snelle inworp. Gemikonaklı geeft een hoge lob. Filiberto rent richting de bal. Filiberto schiet op doel. Laurenza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - Monteforte UTD 1:2

50e minuut.
Bölgen onderschept slim de pass. Álvarez Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Vílchez speelt de bal door. Scirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Scirea geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Csillag geeft een lange en hoge pass. Inworp. Scirea met een snelle inworp. Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasily geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bölgen passt de bal met de wreef. Scirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Scirea geeft een lange en hoge pass. Vasily rent richting de bal. Vasily haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Scirea passt de bal in één keer door. Gemikonaklı heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Álvarez Vílchez. Álvarez Vílchez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Foletto geeft een hoge lob. Scirea kopt de bal weg. Vasily kan de bal niet met de borst controleren. Vasily haalt uit met een fantastische trap. Hůla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - Monteforte UTD 1:3

83e minuut.
Adıtemiz rent richting de bal. Scirea verovert de bal door een tackle van achteren. Scirea geeft een lange en hoge pass. Burbello bereikt de bal nog maar net als eerste. Burbello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Scirea rent richting de bal. Scirea met een sublieme pass. Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasily haalt uit met een fantastische trap. Hůla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - Monteforte UTD 1:4

88e minuut.
Filiberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Maier rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasily. Vasily krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Scirea is nu in balbezit. Scirea met een sublieme pass. Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasily draait met de bal, schiet en ... Hůla probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - Monteforte UTD 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solferino 59%, Monteforte UTD 41%.
Solferino - Monteforte UTD 1:5