Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antoniana F.C. Cuneo F.C.
4-3-3 alto Tactiek xyz
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.2 gemiddelde waardering 57.5
excellent Schieten very good
solid Passen solid
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Klungelig pakt Chmielak de bal. Chmielak passt de bal zonder na te denken. García López rent richting de bal. García López draait met de bal, schiet en ... Miyakawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoniana F.C. - Cuneo F.C. 1:0

11e minuut.
Siebers passt de bal in één keer door. Ascuy rent richting de bal. Ascuy met een sublieme pass. Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielak draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Chmielak probeert naar een medespeler te passen. Mirković rent richting de bal. Mirković met een sublieme pass. García López rent richting de bal. García López schiet op doel. Miyakawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Todari geeft een lange en hoge pass. Veneziani bereikt de bal nog maar net als eerste. García López onderschept slim de pass. Klungelig pakt García López de bal. García López draait met de bal, schiet en ... Miyakawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. García López is nu in balbezit. García López schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Siebers passt de bal zonder na te denken. Chmielak heeft problemen om de bal te vangen. García López rent richting de bal. García López draait met de bal, schiet en ... Scalat probeert de bal aan de voet te houden. Miyakawa bokst de bal weg.

20e minuut.
Mitruś met een snelle inworp. Mirković is nu in balbezit. Mirković passt de bal met de wreef. Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoniana F.C. - Cuneo F.C. 2:0

31e minuut.
Beliczky is nu in balbezit. Todari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beliczky is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tirone komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoniana F.C. - Cuneo F.C. 2:1

33e minuut.
Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś met een sublieme pass. Borşevici is nu in balbezit. Chmielak rent richting de bal. Chmielak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
García López rent richting de bal. Siebers rent richting de bal. Siebers speelt de bal door. Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bernazzi speelt de bal door. Gárdos met een sublieme pass. Parol is nu in balbezit. Parol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Antoniana F.C. - Cuneo F.C. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antoniana F.C. 37%, Cuneo F.C. 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Antoniana F.C. - Cuneo F.C. 2:2

46e minuut.
Dyrek komt het veld opgelopen. ER komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Waerlop heeft problemen om de bal te vangen. Waerlop passt de bal zonder na te denken. Hudeda geeft een lange en hoge pass. Mirković rent richting de bal. Mirković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Ternheim passt de bal zonder na te denken. ER met een sublieme pass. Dyrek probeert naar een medespeler te passen. Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Dyrek probeert naar een medespeler te passen. ER is nu in balbezit. ER passt de bal met de wreef. Chmielak rent richting de bal. Chmielak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mirković kopt de bal weg. Ascuy rent richting de bal. Ascuy probeert naar een medespeler te passen. Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bernazzi passt de bal in één keer door. Tirone is nu in balbezit. Tirone passt de bal in één keer door. Parol heeft problemen om de bal te vangen. Parol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bernazzi met een sublieme pass. Bugni is nu in balbezit. Bugni passt de bal met de wreef. Gárdos rent richting de bal. Gárdos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bronner met een sublieme pass. Mirković kopt de bal weg. Hudeda heeft problemen om de bal te vangen. Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielak schiet op doel. Miyakawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Scalat heeft problemen om de bal te vangen. García López is nu in balbezit. García López haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antoniana F.C. - Cuneo F.C. 3:2

74e minuut.
Gárdos is nu in balbezit. Chmielak onderschept slim de pass. Chmielak speelt de bal door. García López heeft problemen om de bal te vangen. García López haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dyrek met een sublieme pass. Ascuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascuy speelt de bal door. Mirković rent richting de bal. Mirković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ascuy onderschept slim de pass. Ascuy probeert naar een medespeler te passen. ER probeert naar een medespeler te passen. Mirković is nu in balbezit. Mirković schiet op doel. Miyakawa bokst de bal weg.

89e minuut.
Inworp. Ternheim met de inworp. Ascuy met een sublieme pass. Mirković rent richting de bal. Mirković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Borşevici geeft een hoge lob. Inworp. Dyrek met de inworp. Mirković is nu in balbezit. Mirković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antoniana F.C. 32%, Cuneo F.C. 68%.
Antoniana F.C. - Cuneo F.C. 3:2