Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monteforte UTD real ciucia
xxx Tactiek 4411
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 54.6
goed Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Minello is nu in balbezit. Minello probeert naar een medespeler te passen. Mäeorg is nu in balbezit. Mäeorg draait met de bal, schiet en ... Laurenza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteforte UTD - real ciucia 0:1

8e minuut.
Mäeorg rent richting de bal. Mäeorg geeft de bal voor. Daar is Quatraro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bencreati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencreati draait met de bal, schiet en ... Laurenza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Laurenza trapt de bal weg van het doel. Fragomeni kopt de bal weg. Daar is Minello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minello geeft de bal voor. Mäeorg geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Piccino passt de bal in één keer door. Álvarez Vílchez is nu in balbezit. Nordio begaat een overtreding. Nordio krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Quatraro kopt de bal weg. Daffonchio rent richting de bal. Daffonchio geeft een lange en hoge pass. Bencreati maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteforte UTD - real ciucia 0:2

25e minuut.
Quatraro rent richting de bal. Quatraro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daffonchio met een snelle inworp. Mäeorg geeft een hoge lob. Laurenza bokst de bal weg.

35e minuut.
Blankers probeert naar een medespeler te passen. Daar is Minello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minello speelt de bal door. Bencreati rent richting de bal. Bencreati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Próchniak heeft problemen om de bal te vangen. Nordio onderschept slim de pass. Nordio passt de bal met de wreef. Bencreati is nu in balbezit. Bencreati draait met de bal, schiet en ... Laurenza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Daar is Minello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minello geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Quatraro de bal. Bencreati rent richting de bal. Bencreati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monteforte UTD 79%, real ciucia 21%.
Monteforte UTD - real ciucia 0:2

47e minuut.
Nordio onderschept slim de pass. Nordio probeert naar een medespeler te passen. Fragomeni is nu in balbezit. Fragomeni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Quatraro de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mäeorg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bencreati springt en kopt de bal. Laurenza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteforte UTD - real ciucia 0:3

50e minuut.
Orland raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Annese komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Fragomeni kopt de bal weg. Minello is nu in balbezit. Minello passt de bal in één keer door. Bencreati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencreati haalt uit met een fantastische trap. Laurenza bokst de bal weg.

64e minuut.
Bencreati kopt de bal weg. Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Blankers maakt een afschuwelijke overtreding. Blankers is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
Minello met een sublieme pass. Quatraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencreati onderschept slim de pass. Bencreati haalt uit met een fantastische trap. Laurenza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteforte UTD - real ciucia 0:4

83e minuut.
Annese probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vasily, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasily onderschept slim de pass. Vasily haalt uit met een fantastische trap. Confuorto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monteforte UTD 76%, real ciucia 24%.
Monteforte UTD - real ciucia 0:4