Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colata Pisana Monteforte UTD
Ora basta Tactiek Farfalla
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 45.5
excellent Schieten good
good Passen average
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dũng rent richting de bal. Dũng geeft een lange en hoge pass. Ling-Sin rent richting de bal. Ling-Sin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zeeman is nu in balbezit. Zeeman geeft een hoge lob. Johnson kopt de bal weg. Ling-Sin rent richting de bal. Ling-Sin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dũng passt de bal met de wreef. Zeeman is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dũng neemt de hoekschop. Zeeman springt en kopt de bal. Laurenza bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colata Pisana 34%, Monteforte UTD 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colata Pisana - Monteforte UTD 0:0

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Foletto trapt de bal weg. Dũng kopt de bal weg. Zeeman heeft problemen om de bal te vangen. Zeeman haalt uit met een fantastische trap. Laurenza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colata Pisana - Monteforte UTD 1:0

50e minuut.
Quatraro kopt de bal weg. Klungelig pakt Zeeman de bal. Próchniak rent richting de bal. Zeeman onderschept slim de pass. Zeeman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Próchniak met een sublieme pass. Johnson probeert de bal met de borst te controleren. Próchniak is nu in balbezit. Ling-Sin is nu in balbezit. Ling-Sin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Zeeman kopt de bal weg. Dũng rent richting de bal. Dũng speelt de bal door. Johnson rent richting de bal. Johnson geeft de bal voor. Laurenza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zeeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeeman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colata Pisana - Monteforte UTD 2:0

60e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Johnson passt de bal zonder na te denken. Zeeman rent richting de bal. Zeeman haalt uit met een fantastische trap. Laurenza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Orland heeft problemen om de bal te vangen. Ling-Sin rent richting de bal. Ling-Sin geeft een lange en hoge pass. Zeeman rent richting de bal. Zeeman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cucurullo onderschept slim de pass. Cucurullo speelt de bal door. Johnson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zeeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeeman draait met de bal, schiet en ... Laurenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Dũng rent richting de bal. Dũng geeft de bal voor. Bölgen rent richting de bal. Zeeman onderschept slim de pass. Zeeman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Dũng speelt de bal door. Johnson is nu in balbezit. Johnson passt de bal zonder na te denken. Ling-Sin is nu in balbezit. Ling-Sin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colata Pisana 24%, Monteforte UTD 76%.
Colata Pisana - Monteforte UTD 2:0