Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monteforte UTD Antoniana F.C.
Farfalla Tactiek compatto alto
44% Balbezit 56%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 55.6
goed Schieten uitstekend
matig Passen solide
redelijk Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Chapko geeft een lange en hoge pass. Mirković kopt de bal weg. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Chmielak kopt de bal weg. Mirković is nu in balbezit. Orland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mirković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chmielak komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteforte UTD - Antoniana F.C. 0:1

16e minuut.
Burbello is nu in balbezit. Chapko onderschept slim de pass. Chapko probeert naar een medespeler te passen. Mirković rent richting de bal. Mirković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Chmielak speelt de bal door. Klungelig pakt Chapko de bal. Chapko probeert naar een medespeler te passen. Mirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirković draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Chapko bereikt de bal nog maar net als eerste. Burbello onderschept slim de pass. Burbello speelt de bal door. Smolarow rent richting de bal. Smolarow haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Álvarez Vílchez de bal onder controle te krijgen. Próchniak rent richting de bal. Próchniak speelt de bal door. Mirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Laurenza trapt de bal weg. Ascuy kopt de bal weg. Smolarow rent richting de bal. Mirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Waerlop is nu in balbezit. Waerlop speelt de bal door. Orland heeft problemen om de bal te vangen. Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ascuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascuy passt de bal met de wreef. Chmielak met een sublieme pass. Mirković rent richting de bal. Mirković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Scirea geeft een lange en hoge pass. Chapko kopt de bal weg. Orland is nu in balbezit. Mirković onderschept slim de pass. Mirković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteforte UTD - Antoniana F.C. 0:2

38e minuut.
Blankers onderschept slim de pass. Blankers passt de bal met de wreef. Burbello is nu in balbezit. Chapko rent richting de bal. Chapko geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monteforte UTD 86%, Antoniana F.C. 14%.
Monteforte UTD - Antoniana F.C. 0:2

46e minuut.
ER komt het veld opgelopen. García López komt het veld opgelopen. Mitruś komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Waerlop rent richting de bal. Waerlop geeft een hoge lob. Foletto kan de bal niet met de borst controleren. García López rent richting de bal. García López schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Mitruś passt de bal in één keer door. Daar is Smolarow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolarow passt de bal in één keer door. García López is nu in balbezit. García López schiet op doel. Laurenza bokst de bal weg.

53e minuut.
Chmielak probeert naar een medespeler te passen. Mitruś rent richting de bal. Mitruś passt de bal met de wreef. García López rent richting de bal. García López draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Orland heeft problemen om de bal te vangen. García López is nu in balbezit. García López passt de bal zonder na te denken. Smolarow rent richting de bal. Smolarow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteforte UTD - Antoniana F.C. 0:3

65e minuut.
Ascuy speelt de bal door. Chmielak probeert naar een medespeler te passen. Mitruś heeft problemen om de bal te vangen. García López is nu in balbezit. García López schiet op doel. Laurenza bokst de bal weg.

69e minuut.
Kruski speelt de bal door. Mitruś probeert naar een medespeler te passen. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. García López bereikt de bal nog maar net als eerste. García López haalt uit met een fantastische trap. Laurenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smolarow rent richting de bal. Smolarow haalt uit met een fantastische trap. Laurenza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Orland passt de bal in één keer door. Ascuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascuy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Smolarow de bal. Smolarow draait met de bal, schiet en ... Laurenza bokst de bal weg.

76e minuut.
Mitruś onderschept slim de pass. Mitruś geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bölgen de bal. García López is nu in balbezit. García López haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mitruś met een snelle inworp. Chmielak rent richting de bal. Chmielak passt de bal in één keer door. Daar is García López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García López schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteforte UTD - Antoniana F.C. 0:4

82e minuut.
Foletto trapt de bal weg. Chmielak kopt de bal weg. Smolarow heeft problemen om de bal te vangen. Smolarow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monteforte UTD - Antoniana F.C. 0:5

85e minuut.
Chmielak is nu in balbezit. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Foletto de bal onder controle te krijgen. Laurenza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteforte UTD - Antoniana F.C. 0:6

90e minuut.
Quatraro passt de bal zonder na te denken. Burbello is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mitruś geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. García López springt en kopt de bal. Laurenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monteforte UTD 87%, Antoniana F.C. 13%.
Monteforte UTD - Antoniana F.C. 0:6