Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragon Fly Solferino
2DefMid Tactiek CuoreMondiale82
68% Balbezit 32%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 31.5
uitstekend Schieten zwak
formidabel Passen slecht
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Jeziorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziorkowski geeft een hoge lob. Hyżorek is nu in balbezit. Hyżorek draait met de bal, schiet en ... Hůla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - Solferino 1:0

3e minuut.
Cilker probeert naar een medespeler te passen. Gemikonaklı is nu in balbezit. Gemikonaklı geeft een lange en hoge pass. Maier bereikt de bal nog maar net als eerste. Maier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Jeziorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Jeziorkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeziorkowski met een sublieme pass. Hyżorek is nu in balbezit. Hyżorek haalt uit met een fantastische trap. Hůla bokst de bal weg.

9e minuut.
Daar is Cilker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delépine bereikt de bal nog maar net als eerste. Delépine geeft een lange en hoge pass. Hyżorek rent richting de bal. Hyżorek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hůla trapt de bal weg. Lohy kopt de bal weg. Hyżorek is nu in balbezit. Hyżorek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Cilker verovert de bal door een tackle van achteren. Cilker probeert naar een medespeler te passen. Delépine met een sublieme pass. Hyżorek rent richting de bal. Hyżorek draait met de bal, schiet en ... Hůla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Cilker passt de bal zonder na te denken. Hyżorek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Germán. Germán krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Delépine geeft de bal voor. Germán onderschept slim de pass. Hyżorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyżorek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - Solferino 2:0

31e minuut.
Alemşah rent richting de bal. Alemşah passt de bal met de wreef. Hyżorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyżorek draait met de bal, schiet en ... Hůla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - Solferino 3:0

36e minuut.
Jeziorkowski geeft een hoge lob. Lohy rent richting de bal. Lohy passt de bal zonder na te denken. Alemşah rent richting de bal. Alemşah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lohy met een sublieme pass. Daar is Alemşah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alemşah speelt de bal door. Lohy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lohy haalt uit met een fantastische trap. Hůla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Fly 28%, Solferino 72%.
Dragon Fly - Solferino 3:0

55e minuut.
Jeziorkowski is nu in balbezit. Jeziorkowski geeft een hoge lob. Hyżorek is nu in balbezit. Hyżorek draait met de bal, schiet en ... Hůla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - Solferino 4:0

60e minuut.
Jeziorkowski heeft problemen om de bal te vangen. Jeziorkowski passt de bal met de wreef. Alemşah bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemşah heeft problemen om de bal te vangen. Alemşah draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Alemşah rent richting de bal. Alemşah passt de bal met de wreef. Hyżorek rent richting de bal. Hyżorek haalt uit met een fantastische trap. Hůla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - Solferino 5:0

70e minuut.
Lohy speelt de bal door. Hyżorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tybora onderschept slim de pass. Lohy rent richting de bal. Lohy draait met de bal, schiet en ... Hůla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Delépine passt de bal met de wreef. Jeziorkowski rent richting de bal. Lohy rent richting de bal. Lohy draait met de bal, schiet en ... Hůla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - Solferino 6:0

79e minuut.
Delépine onderschept slim de pass. Delépine geeft een lange en hoge pass. Hyżorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyżorek schiet op doel. Hůla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - Solferino 7:0

85e minuut.
Cilker kopt de bal weg. Lohy geeft een lange en hoge pass. Hyżorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyżorek schiet op doel. Hůla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - Solferino 8:0

87e minuut.
Jeziorkowski is nu in balbezit. Jeziorkowski passt de bal zonder na te denken. Lohy probeert naar een medespeler te passen. Hyżorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyżorek schiet op doel. Hůla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alemşah bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemşah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Fly 22%, Solferino 78%.
Dragon Fly - Solferino 8:0