Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real ciucia Colata Pisana
4411 Tactiek Ora basta
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.7 gemiddelde waardering 59.1
solid Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Daffonchio rent richting de bal. Daffonchio geeft de bal voor. Godlewski probeert de bal met de borst te controleren. Bacchin is nu in balbezit. Bacchin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Monachos geeft een hoge lob. Daar is Rutelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeeman rent richting de bal. Zeeman haalt uit met een fantastische trap. Confuorto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real ciucia - Colata Pisana 0:1

9e minuut.
Fragomeni geeft een hoge lob. Bacchin kopt de bal weg. Mäeorg is nu in balbezit. Mäeorg geeft de bal voor. Bacchin springt en kopt de bal. Elsonas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Cucurullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucurullo probeert naar een medespeler te passen. Grelecki rent richting de bal. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Confuorto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real ciucia - Colata Pisana 0:2

18e minuut.
Cucurullo heeft problemen om de bal te vangen. Cucurullo speelt de bal door. Zeeman is nu in balbezit. Zeeman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
real ciucia - Colata Pisana 0:3

23e minuut.
Johnson rent richting de bal. Daffonchio verovert de bal door een tackle van achteren. Daffonchio met een sublieme pass. Zeeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeeman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutelli is nu in balbezit. Zeeman verovert de bal door een tackle van achteren. Zeeman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real ciucia - Colata Pisana 0:4

28e minuut.
Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäeorg geeft de bal voor. Bacchin rent richting de bal. Bacchin schiet op doel. Aldunate probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cajazeira kopt de bal weg. Grelecki controleert de bal met de borst. Nordio is nu in balbezit. Grelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki schiet op doel. Confuorto bokst de bal weg.

38e minuut.
Piccino probeert naar een medespeler te passen. Nordio rent richting de bal. Cucurullo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cucurullo krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Daffonchio geeft een lange en hoge pass. Bacchin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Godlewski neemt vlug de vrije trap. Zeeman is nu in balbezit. Zeeman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daffonchio passt de bal met de wreef. Mäeorg rent richting de bal. Mäeorg geeft de bal voor. Bacchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real ciucia 35%, Colata Pisana 65%.
real ciucia - Colata Pisana 0:4

49e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson passt de bal in één keer door. Zeeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeeman haalt uit met een fantastische trap. Confuorto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real ciucia - Colata Pisana 0:5

54e minuut.
Godlewski geeft een lange en hoge pass. Rutelli heeft problemen om de bal te vangen. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Confuorto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real ciucia - Colata Pisana 0:6

58e minuut.
Dũng met een sublieme pass. Klungelig pakt Zeeman de bal. Cajazeira schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cajazeira krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Daffonchio passt de bal zonder na te denken. Cajazeira met een sublieme pass. Zeeman rent richting de bal. Zeeman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real ciucia - Colata Pisana 0:7

70e minuut.
Godlewski passt de bal zonder na te denken. Mäeorg is nu in balbezit. Mäeorg passt de bal met de wreef. Bacchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchin schiet op doel. Elsonas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Böő onderschept slim de pass. Böő geeft een lange en hoge pass. Zeeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zeeman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeeman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real ciucia 45%, Colata Pisana 55%.
real ciucia - Colata Pisana 0:7