Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
milan.fc tapaz68
t.1 Tactiek vg77
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 52.9
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Fijarczyk probeert naar een medespeler te passen. Gelli speelt de bal door. Socki bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró verovert de bal door een tackle van achteren. Toró schiet op doel. Özgenç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Csopaki speelt de bal door. Yabancı rent richting de bal. Yabancı passt de bal in één keer door. Toró rent richting de bal. Toró schiet op doel. Özgenç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zielke bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielke met een sublieme pass. Fijarczyk probeert naar een medespeler te passen. Spasov is nu in balbezit. Spasov schiet op doel. Özgenç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Toró passt de bal met de wreef. Zielke bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielke speelt de bal door. Gelli is nu in balbezit. Gelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Özdeviren rent richting de bal. Özdeviren geeft de bal voor. Tokmakchiev heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Espín is nu in balbezit. Martínez Espín schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Toró rent richting de bal. Minh Nhật geeft een lange en hoge pass. Prunariu rent richting de bal. Klungelig pakt Prunariu de bal. Prunariu haalt uit met een fantastische trap. Zavodnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milan.fc 35%, tapaz68 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
milan.fc - tapaz68 0:0

46e minuut.
Tokmakchiev verovert de bal door een tackle van achteren. Tokmakchiev geeft een hoge lob. Gelli kopt de bal weg. Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Prunariu onderschept slim de pass. Căpăţână maakt een afschuwelijke overtreding. Prunariu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bosveld zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Martínez Espín krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
milan.fc - tapaz68 1:0

53e minuut.
Minh Nhật geeft een hoge lob. Bimber rent richting de bal. Bimber passt de bal zonder na te denken. Prunariu heeft problemen om de bal te vangen. Prunariu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zavodnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Spasov passt de bal zonder na te denken. Gelli is nu in balbezit. Gelli met een sublieme pass. Toró is nu in balbezit. Toró haalt uit met een fantastische trap. Özgenç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Căpăţână kopt de bal weg. Minh Nhật kan de bal niet met de borst controleren. Spasov rent richting de bal. Spasov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
milan.fc - tapaz68 1:1

65e minuut.
Özdeviren geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fijarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zielke heeft problemen om de bal te vangen. Zielke geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Căpăţână verovert de bal door een tackle van achteren. Căpăţână met een sublieme pass. Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró draait met de bal, schiet en ... Özgenç werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
milan.fc - tapaz68 1:2

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zavodnik trapt de bal weg. Obrębski met een sublieme pass. Csopaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csopaki geeft een lange en hoge pass. Zavodnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Socki kopt de bal weg. Gelli is nu in balbezit. Özdeviren begaat een overtreding. Özdeviren krijgt een gele kaart. Gelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zielke neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bimber met een sublieme pass. Csopaki heeft problemen om de bal te vangen. Csopaki passt de bal zonder na te denken. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Zavodnik trapt de bal weg. Toró kopt de bal weg. Minh Nhật is nu in balbezit. Gelli verovert de bal door een tackle van achteren. Gelli draait met de bal, schiet en ... Özgenç bokst de bal weg.

86e minuut.
Gelli is nu in balbezit. Gelli passt de bal met de wreef. Spasov rent richting de bal. Spasov draait met de bal, schiet en ... Özgenç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
milan.fc - tapaz68 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milan.fc 39%, tapaz68 61%.
milan.fc - tapaz68 1:3