Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc templari Castel Sonnino
xxx Tactiek Labronicus
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 45.8
very good Schieten average
solid Passen good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Valk is nu in balbezit. Inworp. Garrincha met de inworp. Valk rent richting de bal. Valk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Villaurrutia probeert naar een medespeler te passen. Rembielak rent richting de bal. Rembielak geeft een lange en hoge pass. Valk rent richting de bal. Valk draait met de bal, schiet en ... Wyrzykowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Klungelig pakt Villaurrutia de bal. Villaurrutia met een sublieme pass. Leigue bereikt de bal nog maar net als eerste. Leigue haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Garrincha is nu in balbezit. Garrincha passt de bal zonder na te denken. Keel rent richting de bal. Keel met een sublieme pass. Sciancalepre geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Santos passt de bal in één keer door. di Camargo is nu in balbezit. di Camargo passt de bal met de wreef. Leigue rent richting de bal. Leigue haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc templari - Castel Sonnino 0:1

38e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ostas zal de hoekschop nemen. Clouet probeert naar een medespeler te passen. Villaurrutia speelt de bal door. Leigue bereikt de bal nog maar net als eerste. Leigue schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc templari - Castel Sonnino 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc templari 47%, Castel Sonnino 53%.
fc templari - Castel Sonnino 0:2

46e minuut.
Nicheli komt het veld opgelopen. Maghè komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Keel bereikt de bal nog maar net als eerste. Keel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Truie de bal. Czymech rent richting de bal. Czymech haalt uit met een fantastische trap. Maghè bokst de bal weg.

73e minuut.
Valk rent richting de bal. Uldahl is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valk. Valk krijgt een gele kaart. Uldahl wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Coppari komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Valk onderschept slim de pass. Valk passt de bal met de wreef. Czymech is nu in balbezit. Czymech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Czymech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czymech passt de bal zonder na te denken. Keel is nu in balbezit. Keel geeft de bal voor. Valk bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Czymech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keel is nu in balbezit. Truie is nu in balbezit. Valk verovert de bal door een tackle van achteren. Valk draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc templari - Castel Sonnino 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc templari 39%, Castel Sonnino 61%.
fc templari - Castel Sonnino 1:2