Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
joel team Nuce Maga
gioele1 Tactiek sb4141
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 57
good Schieten excellent
good Passen formidable
good Verdedigen average


7e minuut.
Coteanu rent richting de bal. Coteanu met een sublieme pass. Fanucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Garaldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Nuce Maga 0:1

15e minuut.
Pérez Alonso passt de bal met de wreef. Iudicello bereikt de bal nog maar net als eerste. Iudicello probeert naar een medespeler te passen. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Yassin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Dayı probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gelosini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gelosini probeert naar een medespeler te passen. Garaldi rent richting de bal. Garaldi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gelosini kopt de bal weg. Daar is Garaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krokowski met een sublieme pass. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu schiet op doel. bin Mohd Yassin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Inworp. Dayı met een snelle inworp. Gelosini met een sublieme pass. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Yassin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Nuce Maga 0:2

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dayı met een snelle inworp. Gelosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelosini geeft de bal voor. Garaldi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wujec probeert naar een medespeler te passen. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone passt de bal met de wreef. Toffanetti rent richting de bal. Toffanetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 65%, Nuce Maga 35%.
joel team - Nuce Maga 0:2

56e minuut.
Meel-Soone probeert naar een medespeler te passen. Masters is nu in balbezit. Masters probeert naar een medespeler te passen. Toffanetti is nu in balbezit. Toffanetti draait met de bal, schiet en ... Ghiţă bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Čásenský rent richting de bal. Iudicello maakt een afschuwelijke overtreding. Čásenský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iudicello met een sublieme pass. Čásenský wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Daar is Coteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krokowski is nu in balbezit. Wujec onderschept slim de pass. Coteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Coteanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Krokowski speelt de bal door. Iudicello probeert naar een medespeler te passen. Gelosini probeert naar een medespeler te passen. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Nuce Maga 0:3

89e minuut.
Gelosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelosini geeft een lange en hoge pass. Coteanu kopt de bal weg. Garaldi rent richting de bal. Garaldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 53%, Nuce Maga 47%.
joel team - Nuce Maga 0:3