Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birimbao RONCADALLAS
BR442 Tactiek roncadallas
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
54.5 gemiddelde waardering 41.1
very good Schieten average
very good Passen average
solid Verdedigen good


8e minuut.
Furtok rent richting de bal. Furtok geeft een hoge lob. Estrada geeft de bal voor. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Estrada passt de bal in één keer door. Bicheru is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Blombowski ... Strafschop! Blombowski krijgt een gele kaart. Bicheru raakt geblesseerd tijdens het duel. Furtok kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - RONCADALLAS 1:0

28e minuut.
Żuczek passt de bal zonder na te denken. Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada speelt de bal door. Bicheru rent richting de bal. Bicheru schiet op doel. Comand bokst de bal weg.

29e minuut.
Żuczek met een sublieme pass. Estrada rent richting de bal. Estrada passt de bal zonder na te denken. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru haalt uit met een fantastische trap. Comand bokst de bal weg.

42e minuut.
Taboada speelt de bal door. Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok onderschept slim de pass. Furtok draait met de bal, schiet en ... Comand werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - RONCADALLAS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birimbao 33%, RONCADALLAS 67%.
Birimbao - RONCADALLAS 2:0

46e minuut.
Läuppi komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Massolo is nu in balbezit. Massolo geeft een lange en hoge pass. Furtok rent richting de bal. Läuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Läuppi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Żuczek probeert naar een medespeler te passen. Estrada is nu in balbezit. Estrada speelt de bal door. Furtok is nu in balbezit. Furtok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - RONCADALLAS 3:0

62e minuut.
Comand trapt de bal weg. Massolo geeft de bal voor. Furtok rent richting de bal. Furtok haalt uit met een fantastische trap. Comand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - RONCADALLAS 4:0

69e minuut.
Massolo is nu in balbezit. Massolo passt de bal met de wreef. Furtok is nu in balbezit. Furtok haalt uit met een fantastische trap. Comand werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Kubica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Läuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Läuppi haalt uit met een fantastische trap. Blombowski probeert de bal aan de voet te houden. Comand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - RONCADALLAS 5:0

79e minuut.
Blombowski is nu in balbezit. Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada geeft de bal voor. Furtok is nu in balbezit. Furtok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Taboada met een snelle inworp. Läuppi geeft een hoge lob. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok draait met de bal, schiet en ... Socorro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Comand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sancho is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - RONCADALLAS 6:0

80e minuut.
Furtok is nu in balbezit. Frýdlantský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Furtok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Massolo met een snel genomen vrije trap. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada geeft een hoge lob. Furtok krijgt zijn hoofd ertegen. Comand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - RONCADALLAS 7:0

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taboada met de inworp. Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok onderschept slim de pass. Furtok draait met de bal, schiet en ... Comand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birimbao 24%, RONCADALLAS 76%.
Birimbao - RONCADALLAS 7:0