Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RONCADALLAS Birimbao
roncadallas Tactiek Br442O
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
39.5 gemiddelde waardering 56.4
average Schieten solid
average Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Kubica is nu in balbezit. Kubica met een sublieme pass. Weber probeert naar een medespeler te passen. Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský haalt uit met een fantastische trap. Clarich bokst de bal weg.

9e minuut.
Sancho heeft problemen om de bal te vangen. Weber rent richting de bal. Meir onderschept slim de pass. Meir haalt uit met een fantastische trap. Comand maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - Birimbao 0:1

12e minuut.
Opěnka onderschept slim de pass. Opěnka geeft de bal voor. Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Meir verovert de bal door een tackle van achteren. Meir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Särkinen de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Meir is nu in balbezit. Läuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. Läuppi rent richting de bal. Läuppi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - Birimbao 0:2

26e minuut.
Meir heeft problemen om de bal te vangen. Opěnka geeft een lange en hoge pass. Blombowski heeft problemen om de bal te vangen. Läuppi rent richting de bal. Läuppi haalt uit met een fantastische trap. Comand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada onderschept slim de pass. Estrada geeft de bal voor. Läuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Läuppi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Opěnka probeert naar een medespeler te passen. Vojvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Meir verovert de bal door een tackle van achteren. Meir haalt uit met een fantastische trap. Comand maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - Birimbao 0:3

43e minuut.
Estrada rent richting de bal. Estrada passt de bal zonder na te denken. Läuppi rent richting de bal. Läuppi schiet op doel. Comand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RONCADALLAS 79%, Birimbao 21%.
RONCADALLAS - Birimbao 0:3

49e minuut.
Opěnka onderschept slim de pass. Opěnka passt de bal in één keer door. Meir rent richting de bal. Meir draait met de bal, schiet en ... Comand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - Birimbao 0:4

57e minuut.
Skøien geeft een lange en hoge pass. Quain is nu in balbezit. Estrada rent richting de bal. Estrada geeft een lange en hoge pass. Meir krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Massolo met een sublieme pass. Läuppi rent richting de bal. Blombowski verovert de bal door een tackle van achteren. Opěnka onderschept slim de pass. Opěnka geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Kubica geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piegzik de bal. Daperno rent richting de bal. Daperno haalt uit met een fantastische trap. Clarich probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Estrada passt de bal met de wreef. Opěnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Opěnka passt de bal zonder na te denken. Läuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Läuppi draait met de bal, schiet en ... Comand bokst de bal weg.

68e minuut.
Opěnka onderschept slim de pass. Opěnka speelt de bal door. Klungelig pakt Alonso de bal. Alonso geeft een hoge lob. Läuppi maakt een snoekduik en kopt de bal. Comand bokst de bal weg.

74e minuut.
Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso met een sublieme pass. Estrada rent richting de bal. Estrada geeft de bal voor. Meir springt en kopt de bal. Comand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Läuppi is nu in balbezit. Läuppi draait met de bal, schiet en ... Comand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Gahrenfeld probeert de bal met de borst te controleren. Gahrenfeld probeert naar een medespeler te passen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso geeft een lange en hoge pass. Läuppi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Opěnka is nu in balbezit. Opěnka geeft een lange en hoge pass. Läuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. Läuppi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Sancho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Läuppi rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alonso geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Läuppi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - Birimbao 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RONCADALLAS 82%, Birimbao 18%.
RONCADALLAS - Birimbao 0:5