Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brancaleone United Tobruk Futbal
Antistenybis Tactiek newair
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.1 gemiddelde waardering 53.3
matig Schieten solide
matig Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Useglio rent richting de bal. Useglio passt de bal met de wreef. Brambilla Colnago is nu in balbezit. Brambilla Colnago geeft een lange en hoge pass. Fradelizio krijgt zijn hoofd ertegen. Queri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Pietravalle onderschept slim de pass. Pietravalle geeft een lange en hoge pass. Mitola is nu in balbezit. Mitola schiet op doel. Rendini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Tobruk Futbal 1:0

17e minuut.
Frau onderschept slim de pass. Frau passt de bal zonder na te denken. Orio rent richting de bal. Fradelizio is nu in balbezit. Fradelizio schiet op doel. Queri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Frau met een sublieme pass. Brambilla Colnago geeft de bal voor. Cheli heeft problemen om de bal te vangen. Fradelizio rent richting de bal. Fradelizio haalt uit met een fantastische trap. Queri bokst de bal weg.

20e minuut.
Carobbi onderschept slim de pass. Carobbi geeft de bal voor. Frau speelt de bal door. Fradelizio is nu in balbezit. Fradelizio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brancaleone United - Tobruk Futbal 1:1

25e minuut.
Useglio geeft een hoge lob. Pietravalle is nu in balbezit. Fradelizio onderschept slim de pass. Fradelizio schiet op doel. Queri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cogoi probeert naar een medespeler te passen. Chiara rent richting de bal. Useglio begaat een overtreding. Useglio krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Carobbi probeert naar een medespeler te passen. Frau rent richting de bal. Frau passt de bal zonder na te denken. Fradelizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradelizio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Orio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brambilla Colnago met de inworp. Useglio is nu in balbezit. Useglio geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Queri trapt de bal weg. Pasquali probeert naar een medespeler te passen. Faleri probeert de bal aan de voet te houden. Chiara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiara schiet op doel. Paal! Rendini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Suardi speelt de bal door. Chiara rent richting de bal. Chiara met een sublieme pass. Mitola rent richting de bal. Mitola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brancaleone United 58%, Tobruk Futbal 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brancaleone United - Tobruk Futbal 1:1

49e minuut.
Faleri rent richting de bal. Faleri geeft de bal voor. Carobbi kopt de bal weg. Fradelizio probeert de bal met de borst te controleren. Fradelizio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Zanette geeft een lange en hoge pass. Maffini kopt de bal weg. Fradelizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradelizio draait met de bal, schiet en ... Queri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Tobruk Futbal 1:2

53e minuut.
Useglio speelt de bal door. Brambilla Colnago bereikt de bal nog maar net als eerste. Brambilla Colnago speelt de bal door. Daar is Fradelizio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fradelizio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Frau is nu in balbezit. Frau passt de bal met de wreef. Fradelizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradelizio draait met de bal, schiet en ... Queri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Tobruk Futbal 1:3

63e minuut.
Pietravalle maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Masier is nu in balbezit. Masier geeft een hoge lob. Fradelizio heeft problemen om de bal te vangen. Fradelizio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Del Francia kopt de bal weg. Daar is Cogoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Useglio met een sublieme pass. Frau bereikt de bal nog maar net als eerste. Frau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Brambilla Colnago speelt de bal door. Maffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradelizio is nu in balbezit. Fradelizio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Fradelizio rent richting de bal. Fradelizio passt de bal zonder na te denken. Maffini is nu in balbezit. Maffini schiet op doel. Queri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Tobruk Futbal 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brancaleone United 62%, Tobruk Futbal 38%.
Brancaleone United - Tobruk Futbal 1:4