Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tobruk Futbal Brancaleone United
newair Tactiek Antistenybis
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 35.9
solid Schieten average
excellent Passen average
good Verdedigen average


4e minuut.
Daar is Borgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frau speelt de bal door. Fradelizio is nu in balbezit. Fradelizio schiet op doel. Queri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Brancaleone United 1:0

6e minuut.
Frau probeert naar een medespeler te passen. Brambilla Colnago met een sublieme pass. Fradelizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradelizio schiet op doel. Queri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Brancaleone United 2:0

8e minuut.
Chiara geeft een hoge lob. Del Francia kopt de bal weg. Del Francia rent richting de bal. Del Francia draait met de bal, schiet en ... Fugaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Brancaleone United 2:1

13e minuut.
Brambilla Colnago passt de bal met de wreef. Fradelizio is nu in balbezit. Fradelizio passt de bal in één keer door. Maffini is nu in balbezit. Maffini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Borgo is nu in balbezit. Frau onderschept slim de pass. Frau met een sublieme pass. Fradelizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradelizio draait met de bal, schiet en ... Queri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carobbi met de inworp. Useglio speelt de bal door. Fradelizio is nu in balbezit. Fradelizio schiet op doel. Queri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Brancaleone United 3:1

36e minuut.
Zanette passt de bal in één keer door. Orio geeft de bal voor. Carobbi kopt de bal weg. Klungelig pakt Fradelizio de bal. Fradelizio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Maffini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maffini haalt uit met een fantastische trap. Queri bokst de bal weg.

42e minuut.
Carobbi rent richting de bal. Carobbi passt de bal zonder na te denken. Fradelizio is nu in balbezit. Fradelizio draait met de bal, schiet en ... Queri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Brancaleone United 4:1

43e minuut.
Useglio passt de bal zonder na te denken. Brambilla Colnago probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fradelizio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fradelizio schiet op doel. Queri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tobruk Futbal 43%, Brancaleone United 57%.
Tobruk Futbal - Brancaleone United 4:1

49e minuut.
Masier speelt de bal door. Useglio probeert naar een medespeler te passen. Frau speelt de bal door. Fradelizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradelizio schiet op doel. Queri bokst de bal weg.

51e minuut.
Borgo heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carobbi zal de hoekschop nemen. Maffini krijgt zijn hoofd ertegen. Queri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Brancaleone United 5:1

52e minuut.
Zanette passt de bal met de wreef. Useglio is nu in balbezit. Useglio geeft de bal voor. Fradelizio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Brancaleone United 6:1

53e minuut.
Brambilla Colnago geeft een hoge lob. Fradelizio kopt de bal weg. Useglio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maffini is nu in balbezit. Maffini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Queri trapt de bal weg. Useglio kopt de bal weg. Daar is Borgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fradelizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradelizio draait met de bal, schiet en ... Queri bokst de bal weg.

60e minuut.
Useglio is nu in balbezit. Useglio probeert naar een medespeler te passen. Carobbi probeert naar een medespeler te passen. Maffini rent richting de bal. Maffini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Suardi geeft een hoge lob. Zanette kopt de bal weg. Pietravalle is nu in balbezit. Fradelizio onderschept slim de pass. Fradelizio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Maffini kopt de bal weg. Daar is Borgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fradelizio is nu in balbezit. Fradelizio haalt uit met een fantastische trap. Queri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Brancaleone United 7:1

82e minuut.
Orio probeert naar een medespeler te passen. Useglio speelt de bal door. Brambilla Colnago geeft een lange en hoge pass. Maffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffini geeft een lange en hoge pass. Queri bokst de bal weg.

84e minuut.
Cogoi is nu in balbezit. Useglio onderschept slim de pass. Useglio passt de bal zonder na te denken. Maffini is nu in balbezit. Maffini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tobruk Futbal 31%, Brancaleone United 69%.
Tobruk Futbal - Brancaleone United 7:1