Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adelante Palermo Nuce Maga
xrs-1PS Tactiek sb4141
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 56.2
solide Schieten solide
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen matig


8e minuut.
Zima raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carrick komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Ruiz geeft een hoge lob. Petry met een sublieme pass. Carrick is nu in balbezit. Carrick geeft de bal voor. Romano de Santana springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Feltrinelli met de inworp. Gelosini is nu in balbezit. Gelosini speelt de bal door. Garaldi rent richting de bal. Garaldi schiet op doel. Negrete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Krokowski rent richting de bal. Krokowski speelt de bal door. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi schiet op doel. Negrete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Nuce Maga 0:1

23e minuut.
Pustułka is nu in balbezit. Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski met een sublieme pass. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu haalt uit met een fantastische trap. Negrete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Romano de Santana controleert de bal met de borst. Dayı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petry. Petry krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Krokowski met een sublieme pass. Coteanu is nu in balbezit. Garaldi is nu in balbezit. Garaldi draait met de bal, schiet en ... Negrete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 49%, Nuce Maga 51%.
Adelante Palermo - Nuce Maga 0:1

47e minuut.
Ruiz rent richting de bal. Gelosini verovert de bal door een tackle van achteren. Gelosini passt de bal met de wreef. Garaldi rent richting de bal. Garaldi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gelosini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruiz. Gelosini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Feltrinelli met een snel genomen vrije trap. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Udeanu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krokowski met de inworp. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garaldi rent richting de bal. Garaldi schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Okusun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okusun passt de bal in één keer door. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano de Santana rent richting de bal. Romano de Santana haalt uit met een fantastische trap. Ghiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Buitenspel voor Carrick. Goede buitenspelval van de verdediging. Drăguţ maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Garaldi kopt de bal weg. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu draait met de bal, schiet en ... Paal! Negrete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Nuce Maga 0:2

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández de Mendiola komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Vlădulescu probeert naar een medespeler te passen. Calero geeft een hoge lob. Drăguţ heeft problemen om de bal te vangen. Fernández de Mendiola rent richting de bal. Fernández de Mendiola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ghiţă niet meer kan verder spelen. Vasiliu komt het veld opgelopen. Calero neemt de hoekschop. Carrick krijgt zijn hoofd ertegen. Vasiliu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Ruiz geeft een hoge lob. Węc kopt de bal weg. Krokowski is nu in balbezit. Krokowski speelt de bal door. Vlădulescu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fernández de Mendiola probeert de bal met de borst te controleren. Fernández de Mendiola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Nuce Maga 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 37%, Nuce Maga 63%.
Adelante Palermo - Nuce Maga 1:2