Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
joel team casteldisandro
gioele1 Tactiek bzona3
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 61.4
goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte probeert naar een medespeler te passen. Pellizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizari schiet op doel. bin Mohd Yassin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - casteldisandro 0:1

17e minuut.
Fonte geeft de bal voor. Daar is Nánási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coupe is nu in balbezit. Coupe haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Yassin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fanucci heeft problemen om de bal te vangen. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Yassin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Wujec speelt de bal door. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi speelt de bal door. Toffanetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toffanetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pellizari geeft de bal voor. Fonte is nu in balbezit. Fonte met een sublieme pass. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pellizari met een sublieme pass. Nánási is nu in balbezit. Nánási geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bahtiyaroğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pellizari krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - casteldisandro 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 65%, casteldisandro 35%.
joel team - casteldisandro 0:2

46e minuut.
Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Fonte de bal. Fonte geeft een lange en hoge pass. Pellizari krijgt zijn hoofd ertegen. bin Mohd Yassin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - casteldisandro 0:3

49e minuut.
Bahtiyaroğlu met een snelle inworp. Baldiraghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldiraghi geeft een lange en hoge pass. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson met een sublieme pass. Fonte rent richting de bal. Fonte geeft de bal voor. Coupe maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Meel-Soone is nu in balbezit. Ziemnicki begaat een overtreding. Meel-Soone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wujec met een snel genomen vrije trap. Toffanetti krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. De Nigris met een harde bal richting middenveld. Anderson kopt de bal weg. Bahtiyaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahtiyaroğlu geeft een lange en hoge pass. bin Mohd Yassin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Bahtiyaroğlu met een snelle inworp. Baldiraghi speelt de bal door. Coupe heeft problemen om de bal te vangen. Coupe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ziemnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemnicki passt de bal in één keer door. Čásenský is nu in balbezit. Masters bereikt de bal nog maar net als eerste. Masters geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hurtado passt de bal zonder na te denken. Daar is Masters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masters speelt de bal door. Meel-Soone bereikt de bal nog maar net als eerste. Meel-Soone schiet op doel. De Nigris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Čásenský passt de bal met de wreef. Meel-Soone heeft problemen om de bal te vangen. Ziemnicki onderschept slim de pass. Masters rent richting de bal. Masters geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bahtiyaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson met een sublieme pass. Coupe heeft problemen om de bal te vangen. Coupe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Daar is Čásenský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Fonte is nu in balbezit. Fonte geeft een hoge lob. Coupe maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Bahtiyaroğlu met een snelle inworp. Baldiraghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldiraghi geeft een lange en hoge pass. Pellizari krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Anderson passt de bal in één keer door. Fonte is nu in balbezit. Fonte met een sublieme pass. Pellizari rent richting de bal. Pellizari haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Yassin bokst de bal weg.

90e minuut.
Miculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson rent richting de bal. Anderson passt de bal in één keer door. Meel-Soone bereikt de bal nog maar net als eerste. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ... De Nigris bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 67%, casteldisandro 33%.
joel team - casteldisandro 0:3