Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
casteldisandro joel team
bzona3 Tactiek gioele1
50% Balbezit 50%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.4 gemiddelde waardering 50.9
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Baldiraghi speelt de bal door. Bahtiyaroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bahtiyaroğlu passt de bal met de wreef. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wujec is nu in balbezit. Coupe verovert de bal door een tackle van achteren. Coupe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - joel team 1:0

13e minuut.
Ziemnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Baldiraghi is nu in balbezit. Baldiraghi passt de bal met de wreef. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Yassin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Baldiraghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldiraghi met een sublieme pass. Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte geeft een lange en hoge pass. Coupe krijgt zijn hoofd ertegen. bin Mohd Yassin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Masters neemt de hoekschop. Meel-Soone kopt de bal weg. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
casteldisandro - joel team 1:1

37e minuut.
Miculescu rent richting de bal. Pellizari verovert de bal door een tackle van achteren. Wujec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pellizari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coupe neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. bin Mohd Yassin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Hurtado geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fonte met een snelle inworp. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Fanucci geeft de bal voor. Daar is Bahtiyaroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahtiyaroğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pellizari de bal. Pellizari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - joel team 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: casteldisandro 37%, joel team 63%.
casteldisandro - joel team 2:1

49e minuut.
Bahtiyaroğlu passt de bal zonder na te denken. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coupe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Coupe neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - joel team 3:1

51e minuut.
Miculescu is nu in balbezit. Miculescu geeft een hoge lob. Bahtiyaroğlu is nu in balbezit. Bahtiyaroğlu geeft de bal voor. Coupe maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Klungelig pakt Wujec de bal. Coupe is nu in balbezit. Wujec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wujec krijgt een gele kaart. Coupe raakt geblesseerd tijdens het duel. Anderson wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - joel team 4:1

54e minuut.
Coupe probeert naar een medespeler te passen. Fonte heeft problemen om de bal te vangen. Fonte passt de bal in één keer door. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Sawczuk rent richting de bal. Kowalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalczyk geeft een hoge lob. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fonte neemt de hoekschop. Coupe springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Masters passt de bal in één keer door. Meel-Soone bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Meel-Soone de bal. Meel-Soone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - joel team 4:2

71e minuut.
Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahtiyaroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bahtiyaroğlu passt de bal met de wreef. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Yassin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pellizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Bahtiyaroğlu speelt de bal door. Pellizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizari passt de bal met de wreef. Coupe rent richting de bal. Coupe draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Yassin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Sawczuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Piţigoi de bal. Piţigoi passt de bal met de wreef. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Yassin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kowalczyk geeft de bal voor. Bahtiyaroğlu kan de bal niet met de borst controleren. Fanucci is nu in balbezit. Coupe verovert de bal door een tackle van achteren. Coupe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. bin Mohd Yassin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Pellizari rent richting de bal. Pellizari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - joel team 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: casteldisandro 27%, joel team 73%.
casteldisandro - joel team 5:2