Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RONCADALLAS Tobruk Futbal
roncadallas Tactiek newair
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 52.8
solide Schieten goed
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Skøien geeft de bal voor. Daperno kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Taralli de bal onder controle te krijgen. Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Fradelizio kan de bal niet met de borst controleren. Vojvoda verovert de bal door een tackle van achteren. Vojvoda passt de bal met de wreef. Daperno bereikt de bal nog maar net als eerste. Daperno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Useglio onderschept slim de pass. Useglio probeert naar een medespeler te passen. Mignati is nu in balbezit. Mignati haalt uit met een fantastische trap. Comand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Socorro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mignati is nu in balbezit. Fradelizio rent richting de bal. Fradelizio draait met de bal, schiet en ... Comand probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Zanette geeft de bal voor. Brambilla Colnago bereikt de bal nog maar net als eerste. Socorro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Socorro krijgt een gele kaart. Brambilla Colnago wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

31e minuut.
Kanakis is nu in balbezit. Weber probeert naar een medespeler te passen. Daperno is nu in balbezit. Daperno schiet op doel. Rendini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - Tobruk Futbal 1:0

42e minuut.
Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Carobbi onderschept slim de pass. Carobbi speelt de bal door. Mignati is nu in balbezit. Mignati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Weber kopt de bal weg. Zanette geeft een lange en hoge pass. Fradelizio is nu in balbezit. Fradelizio schiet op doel. Comand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RONCADALLAS - Tobruk Futbal 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RONCADALLAS 57%, Tobruk Futbal 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RONCADALLAS - Tobruk Futbal 1:1

54e minuut.
Sancho verovert de bal door een tackle van achteren. Sancho geeft de bal voor. Klungelig pakt Faleri de bal. Daperno rent richting de bal. Daperno schiet op doel. Rendini bokst de bal weg.

64e minuut.
Sancho geeft een hoge lob. Papa kopt de bal weg. Kanakis met een sublieme pass. Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský schiet op doel. Rendini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Kanakis kan de bal niet met de borst controleren. Kanakis speelt de bal door. Daperno rent richting de bal. Daperno schiet op doel. Rendini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Frau speelt de bal door. Fradelizio rent richting de bal. Vojvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradelizio verovert de bal door een tackle van achteren. Fradelizio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber passt de bal met de wreef. Faleri probeert naar een medespeler te passen. Daperno bereikt de bal nog maar net als eerste. Daperno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - Tobruk Futbal 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RONCADALLAS 55%, Tobruk Futbal 45%.
RONCADALLAS - Tobruk Futbal 2:1