Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birimbao Brancaleone United
Br442O Tactiek Antistenybis
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
35 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
58.4 gemiddelde waardering 37.6
uitstekend Schieten matig
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada passt de bal zonder na te denken. Meir rent richting de bal. Meir draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cheli de bal onder controle te krijgen. Queri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gallo rent richting de bal. Gallo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Brancaleone United 1:0

3e minuut.
Cheli geeft een hoge lob. Chiara kopt de bal weg. Piegzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitola onderschept slim de pass. Mitola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Opěnka onderschept slim de pass. Opěnka geeft een lange en hoge pass. Gallo kopt de bal weg. Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. Meir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Opěnka passt de bal zonder na te denken. Cheli is nu in balbezit. Gallo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallo haalt uit met een fantastische trap. Queri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Brancaleone United 2:0

14e minuut.
Massolo met een sublieme pass. Estrada is nu in balbezit. Estrada passt de bal zonder na te denken. Gallo is nu in balbezit. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Meir passt de bal zonder na te denken. Gallo is nu in balbezit. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallo draait met de bal, schiet en ... Queri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Cheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheli geeft een lange en hoge pass. Massolo probeert naar een medespeler te passen. Estrada is nu in balbezit. Estrada geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. Meir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Brancaleone United 3:0

28e minuut.
Opěnka passt de bal in één keer door. Meir is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheli. Cheli krijgt een gele kaart. Meir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Opěnka komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cheli rent richting de bal. Opěnka onderschept slim de pass. Opěnka geeft de bal voor. Gallo rent richting de bal. Gallo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Piegzik kopt de bal weg. Cheli is nu in balbezit. Estrada onderschept slim de pass. Estrada geeft een hoge lob. Gallo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Brancaleone United 4:0

31e minuut.
Daar is Del Francia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meir rent richting de bal. Arcansano begaat een overtreding. Arcansano krijgt een gele kaart. Meir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Opěnka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Meir springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Opěnka onderschept slim de pass. Opěnka passt de bal met de wreef. Taboada heeft problemen om de bal te vangen. Taboada geeft een lange en hoge pass. Meir maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gahrenfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali speelt de bal door. Chiara heeft problemen om de bal te vangen. Chiara haalt uit met een fantastische trap. Clarich bokst de bal weg.

44e minuut.
Klungelig pakt Massolo de bal. Massolo speelt de bal door. Estrada rent richting de bal. Estrada geeft een hoge lob. Meir springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Brancaleone United 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birimbao 33%, Brancaleone United 67%.
Birimbao - Brancaleone United 5:0

48e minuut.
Gallo rent richting de bal. Arcansano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gallo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gallo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Brancaleone United 6:0

50e minuut.
Orio is nu in balbezit. Opěnka verovert de bal door een tackle van achteren. Opěnka passt de bal met de wreef. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kondylakis onderschept slim de pass. Kondylakis geeft een hoge lob. Meir rent richting de bal. Meir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Brancaleone United 7:0

55e minuut.
Läuppi komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kondylakis onderschept slim de pass. Kondylakis geeft een hoge lob. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Brancaleone United 8:0

65e minuut.
Kondylakis probeert naar een medespeler te passen. Massolo is nu in balbezit. Massolo speelt de bal door. Estrada heeft problemen om de bal te vangen. Estrada geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Brancaleone United 9:0

72e minuut.
Cheli rent richting de bal. Opěnka onderschept slim de pass. Opěnka passt de bal met de wreef. Gallo rent richting de bal. Gallo draait met de bal, schiet en ... Queri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Massolo kopt de bal weg. Gallo rent richting de bal. Met opzet legt Orio zijn tegenspeler op de grond. Gallo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gallo kan niet meer verder spelen. Hennig komt het veld opgelopen. Opěnka met een snel genomen vrije trap. Daar is Läuppi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Läuppi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Orio rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Estrada neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Hennig passt de bal zonder na te denken. Opěnka is nu in balbezit. Opěnka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Läuppi de bal. Läuppi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Orio bereikt de bal nog maar net als eerste. Orio passt de bal zonder na te denken. Suardi geeft een hoge lob. Taboada geeft een hoge lob. Läuppi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Suardi begaat een overtreding. Estrada raakt geblesseerd tijdens het duel. Quain zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Läuppi controleert de bal met de borst. Hennig rent richting de bal. Hennig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Opěnka passt de bal met de wreef. Taboada is nu in balbezit. Taboada passt de bal met de wreef. Läuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Läuppi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birimbao 24%, Brancaleone United 76%.
Birimbao - Brancaleone United 9:0