Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
casteldisandro Nuce Maga
bzona3 Tactiek sb4141
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 2
2 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 54.1
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen matig


5e minuut.
Hutmacher is nu in balbezit. Pellizari onderschept slim de pass. Dayı begaat een overtreding. Dayı krijgt een gele kaart. Pellizari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anderson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fonte rent richting de bal. Fonte geeft de bal voor. Coupe maakt een snoekduik en kopt de bal. Ghiţă bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Ghiţă met een sublieme pass. Baldiraghi kopt de bal weg. Coupe rent richting de bal. Coupe draait met de bal, schiet en ... Ghiţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Nuce Maga 1:0

11e minuut.
Raţ probeert naar een medespeler te passen. Baldiraghi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krokowski. Krokowski krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Drăguţ kopt de bal weg. Pellizari is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hutmacher ... Strafschop! Pellizari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coupe neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Nuce Maga 2:0

16e minuut.
Anderson speelt de bal door. Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte geeft een lange en hoge pass. Coupe rent richting de bal. Coupe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dayı rent richting de bal. Dayı probeert naar een medespeler te passen. Garaldi speelt de bal door. Coteanu heeft problemen om de bal te vangen. Coteanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Girod geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krokowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coteanu rent richting de bal. Coteanu draait met de bal, schiet en ... De Nigris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Ziemnicki geeft de bal voor. Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte geeft een hoge lob. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Dayı met een sublieme pass. Baldiraghi met een sublieme pass. Coupe is nu in balbezit. Coupe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hutmacher rent richting de bal. Hutmacher geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fonte met een snelle inworp. Pellizari geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Anderson rent richting de bal. Gelosini is nu in balbezit. Gelosini passt de bal zonder na te denken. Dayı speelt de bal door. Gelosini geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garaldi is nu in balbezit. Garaldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Nuce Maga 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: casteldisandro 35%, Nuce Maga 65%.
casteldisandro - Nuce Maga 2:1

50e minuut.
Gelosini speelt de bal door. Dayı rent richting de bal. Dayı geeft een hoge lob. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Anderson geeft een hoge lob. Feltrinelli geeft een hoge lob. Dayı kopt de bal weg. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi draait met de bal, schiet en ... De Nigris bokst de bal weg.

59e minuut.
Fonte is nu in balbezit. Fonte geeft een lange en hoge pass. Baldiraghi kan de bal niet met de borst controleren. Baldiraghi geeft een hoge lob. Pellizari maakt een snoekduik en kopt de bal. Ghiţă bokst de bal weg.

63e minuut.
Baldiraghi is nu in balbezit. Baldiraghi passt de bal zonder na te denken. Coupe rent richting de bal. Coupe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Nuce Maga 3:1

64e minuut.
Krokowski passt de bal zonder na te denken. Coteanu is nu in balbezit. Baldiraghi maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Baldiraghi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Baldiraghi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
Fonte probeert naar een medespeler te passen. Pellizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutmacher legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pellizari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coupe legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ghiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Nuce Maga 4:1

66e minuut.
Węc passt de bal in één keer door. Feltrinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe begaat een overtreding. Coupe krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Raţ is nu in balbezit. Raţ geeft de bal voor. Krokowski speelt de bal door. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pérez Alonso. Fonte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fonte neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Coupe maakt een snoekduik en kopt de bal. Ghiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe passt de bal in één keer door. Fonte is nu in balbezit. Fonte geeft een hoge lob. Coupe springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Krokowski geeft de bal voor. Girod controleert de bal met de borst. Garaldi is nu in balbezit. Garaldi schiet op doel. De Nigris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Nuce Maga 4:2

88e minuut.
Raţ geeft de bal voor. Feltrinelli is nu in balbezit. Met opzet legt Coupe zijn tegenspeler op de grond. Coupe krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: casteldisandro 46%, Nuce Maga 54%.
casteldisandro - Nuce Maga 4:2