Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuce Maga casteldisandro
sb4141 Tactiek bzona3
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 60.2
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ghiţă trapt de bal weg. Feltrinelli kopt de bal weg. Girod heeft problemen om de bal te vangen. Coteanu rent richting de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Baldiraghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldiraghi probeert naar een medespeler te passen. Fonte rent richting de bal. Fonte geeft een lange en hoge pass. Coupe krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - casteldisandro 0:1

24e minuut.
Fonte rent richting de bal. Fonte geeft een lange en hoge pass. Coupe is nu in balbezit. Coupe haalt uit met een fantastische trap. Ghiţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - casteldisandro 0:2

25e minuut.
Fonte speelt de bal door. Baldiraghi probeert naar een medespeler te passen. Bahtiyaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Coupe de bal. Coupe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Krokowski probeert naar een medespeler te passen. Gelosini rent richting de bal. Bojanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bojanowski krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Fonte met een sublieme pass. Bahtiyaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahtiyaroğlu passt de bal zonder na te denken. Coupe rent richting de bal. Coupe haalt uit met een fantastische trap. Ghiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Bahtiyaroğlu is nu in balbezit. Bahtiyaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Fonte rent richting de bal. Fonte geeft een lange en hoge pass. Coupe maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Anderson passt de bal zonder na te denken. Baldiraghi probeert naar een medespeler te passen. Fonte heeft problemen om de bal te vangen. Fonte geeft een lange en hoge pass. Coupe krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - casteldisandro 0:3

38e minuut.
Anderson met een sublieme pass. Fonte rent richting de bal. Fonte geeft een hoge lob. Coupe krijgt zijn hoofd ertegen. Ghiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - casteldisandro 0:4

41e minuut.
Dayı passt de bal met de wreef. Bojanowski rent richting de bal. Bojanowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Pérez Alonso de bal. Pellizari geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pérez Alonso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Souza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuce Maga 71%, casteldisandro 29%.
Nuce Maga - casteldisandro 0:4

47e minuut.
Węc geeft een hoge lob. Gelosini kopt de bal weg. Kowalczyk onderschept slim de pass. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Baldiraghi speelt de bal door. Fonte heeft problemen om de bal te vangen. Fonte passt de bal zonder na te denken. Pellizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dayı rent richting de bal. Dayı geeft een lange en hoge pass. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu haalt uit met een fantastische trap. De Nigris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - casteldisandro 1:4

74e minuut.
Souza is nu in balbezit. Souza passt de bal zonder na te denken. Gelosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelosini geeft een lange en hoge pass. Coteanu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Raţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţ geeft een lange en hoge pass. Coupe rent richting de bal. Coupe draait met de bal, schiet en ... Ghiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - casteldisandro 1:5

82e minuut.
Raţ geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hutmacher de bal. Coupe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Coupe krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Dayı onderschept slim de pass. Dayı met een sublieme pass. Gelosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelosini geeft een hoge lob. Coteanu springt en kopt de bal. De Nigris bokst de bal weg.

86e minuut.
Raţ geeft een hoge lob. Bernandes kopt de bal weg. Klungelig pakt Feltrinelli de bal. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - casteldisandro 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuce Maga 60%, casteldisandro 40%.
Nuce Maga - casteldisandro 2:5