Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adelante Palermo joel team
xrs-1PS Tactiek gioele1
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
57.3 gemiddelde waardering 52.3
solide Schieten goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Čásenský geeft een hoge lob. Meel-Soone is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Masters neemt de hoekschop. Toffanetti maakt een snoekduik en kopt de bal. Negrete bokst de bal weg.

23e minuut.
Wujec passt de bal zonder na te denken. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi speelt de bal door. Toffanetti is nu in balbezit. Toffanetti haalt uit met een fantastische trap. Negrete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

28e minuut.
Petry passt de bal met de wreef. Nánási geeft de bal voor. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu geeft een lange en hoge pass. Fernández de Mendiola krijgt zijn hoofd ertegen. bin Mohd Yassin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Meel-Soone passt de bal zonder na te denken. Masters heeft problemen om de bal te vangen. Goglucci schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Goglucci is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Klungelig pakt Vlădulescu de bal. Fanucci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vlădulescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zima met een snel genomen vrije trap. Fernández de Mendiola controleert de bal met de borst. Romano de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano de Santana haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Yassin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Fanucci rent richting de bal. Fanucci passt de bal met de wreef. Masters bereikt de bal nog maar net als eerste. Masters geeft een hoge lob. Toffanetti springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 44%, joel team 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adelante Palermo - joel team 0:0

52e minuut.
Fernández de Mendiola controleert de bal met de borst. Romano de Santana rent richting de bal. Romano de Santana draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Yassin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Fernández de Mendiola probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Wujec met een sublieme pass. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi passt de bal in één keer door. Čásenský rent richting de bal. Čásenský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Okusun komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Zima met een sublieme pass. Vlădulescu geeft een lange en hoge pass. Fanucci heeft problemen om de bal te vangen. Okusun is nu in balbezit. Okusun haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Yassin bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Čásenský speelt de bal door. Masters speelt de bal door. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - joel team 0:1

84e minuut.
Piţigoi passt de bal in één keer door. Čásenský rent richting de bal. Zima tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zima krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Daar is Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miculescu is nu in balbezit. Fernández de Mendiola verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández de Mendiola schiet op doel. bin Mohd Yassin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adelante Palermo - joel team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 41%, joel team 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adelante Palermo - joel team 1:1