Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
joel team Adelante Palermo
gioele1 Tactiek xrs-1PS
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 55
goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Piţigoi speelt de bal door. Sawczuk rent richting de bal. Klungelig pakt Sawczuk de bal. Sawczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Adelante Palermo 1:0

25e minuut.
Zima met de inworp. Fanucci met een sublieme pass. Zima rent richting de bal. Zima geeft een hoge lob. Okusun springt en kopt de bal. bin Mohd Yassin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi passt de bal met de wreef. Sawczuk heeft problemen om de bal te vangen. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap. Negrete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Adelante Palermo 2:0

33e minuut.
Genovese is nu in balbezit. Genovese geeft een hoge lob. Sulea kopt de bal weg. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ... Negrete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Adelante Palermo 3:0

41e minuut.
Sulea rent richting de bal. Sulea passt de bal met de wreef. Constantinescu probeert naar een medespeler te passen. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry schiet op doel. bin Mohd Yassin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Zima passt de bal in één keer door. Constantinescu rent richting de bal. Miculescu begaat een overtreding. Miculescu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Okusun kopt de bal weg. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu passt de bal zonder na te denken. Petry rent richting de bal. Petry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 66%, Adelante Palermo 34%.
joel team - Adelante Palermo 3:0

50e minuut.
Miculescu onderschept slim de pass. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu passt de bal in één keer door. Okusun is nu in balbezit. Okusun haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Yassin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nánási heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Adelante Palermo 3:1

53e minuut.
Okusun verovert de bal door een tackle van achteren. Okusun passt de bal zonder na te denken. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Yassin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Adelante Palermo 3:2

57e minuut.
Genovese is nu in balbezit. Genovese geeft een lange en hoge pass. Constantinescu kopt de bal weg. Sulea heeft problemen om de bal te vangen. Sulea schiet op doel. bin Mohd Yassin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Petry is nu in balbezit. Petry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
joel team - Adelante Palermo 3:3

58e minuut.
Sulea met de inworp. Zima is nu in balbezit. Zima geeft een lange en hoge pass. Okusun krijgt zijn hoofd ertegen. Hurtado heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohd Yassin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Pustułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustułka geeft een hoge lob. Inworp. Fanucci met een snelle inworp. Zima geeft een lange en hoge pass. bin Mohd Yassin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Goglucci raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alcantara komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulea geeft de bal voor. Hurtado kopt de bal weg. Klungelig pakt Zima de bal. Zima geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Zima kopt de bal weg. Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Okusun onderschept slim de pass. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Adelante Palermo 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 73%, Adelante Palermo 27%.
joel team - Adelante Palermo 3:4