Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birimbao Tobruk Futbal
BR532 Tactiek newair
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
29 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 50.6
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


6e minuut.
Alonso rent richting de bal. Alonso passt de bal met de wreef. Taboada rent richting de bal. Furtok is nu in balbezit. Furtok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Quain met een snelle inworp. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso passt de bal zonder na te denken. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok draait met de bal, schiet en ... Rendini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rendini niet meer kan verder spelen. Faranda komt het veld opgelopen. Estrada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Furtok krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Tobruk Futbal 1:0

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Zanette de bal onder controle te krijgen. Taboada probeert naar een medespeler te passen. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada geeft de bal voor. Läuppi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Tobruk Futbal 2:0

24e minuut.
Taboada speelt de bal door. Estrada rent richting de bal. Estrada geeft de bal voor. Furtok rent richting de bal. Läuppi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Tobruk Futbal 3:0

27e minuut.
Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig geeft een hoge lob. Läuppi kopt de bal weg. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Masier is nu in balbezit. Läuppi onderschept slim de pass. Läuppi passt de bal met de wreef. Daar is Furtok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furtok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Tobruk Futbal 4:0

31e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Estrada speelt de bal door. Läuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Tobruk Futbal 5:0

34e minuut.
Frau passt de bal met de wreef. Daar is Carobbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taboada speelt de bal door. Furtok rent richting de bal. Furtok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Alonso geeft een hoge lob. Daar is Faleri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furtok rent richting de bal. Furtok haalt uit met een fantastische trap. Faranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Tobruk Futbal 6:0

42e minuut.
Maffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffini geeft een lange en hoge pass. Hennig heeft problemen om de bal te vangen. Maffini verovert de bal door een tackle van achteren. Maffini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gahrenfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Carobbi rent richting de bal. Gahrenfeld is nu in balbezit. Gahrenfeld geeft de bal voor. Furtok maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birimbao 40%, Tobruk Futbal 60%.
Birimbao - Tobruk Futbal 6:0

46e minuut.
Maffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffini passt de bal zonder na te denken. Frau probeert naar een medespeler te passen. Fradelizio rent richting de bal. Fradelizio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Fradelizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahrenfeld rent richting de bal. Gahrenfeld geeft een hoge lob. Furtok is nu in balbezit. Furtok haalt uit met een fantastische trap. Faranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Läuppi krijgt zijn hoofd ertegen. Faranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Faleri rent richting de bal. Faleri geeft een lange en hoge pass. Maffini met een sublieme pass. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Estrada rent richting de bal. Estrada geeft een lange en hoge pass. Furtok heeft problemen om de bal te vangen. Furtok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Tobruk Futbal 7:0

58e minuut.
Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo geeft een hoge lob. Estrada speelt de bal door. Furtok is nu in balbezit. Furtok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Tobruk Futbal 8:0

65e minuut.
Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada met een sublieme pass. Furtok is nu in balbezit. Furtok haalt uit met een fantastische trap. Faranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Tobruk Futbal 9:0

72e minuut.
Alonso onderschept slim de pass. Alonso probeert naar een medespeler te passen. Läuppi is nu in balbezit. Daar is Furtok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furtok haalt uit met een fantastische trap. Faranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada met een sublieme pass. Läuppi rent richting de bal. Läuppi draait met de bal, schiet en ... Faranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Tobruk Futbal 10:0

76e minuut.
Brambilla Colnago is nu in balbezit. Quain onderschept slim de pass. Quain probeert naar een medespeler te passen. Furtok rent richting de bal. Furtok draait met de bal, schiet en ... Faranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Meir geeft een hoge lob. Furtok rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faleri. Furtok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taboada komt bij de bal en schiet. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Meir is nu in balbezit. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada speelt de bal door. Läuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Läuppi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Faranda trapt de bal weg. Carobbi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Meir de bal onder controle te krijgen. Fradelizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradelizio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Useglio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taboada. Useglio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zanette met een snel genomen vrije trap. Fradelizio springt en kopt de bal. Csankó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Tobruk Futbal 10:1

88e minuut.
Läuppi probeert naar een medespeler te passen. Furtok rent richting de bal. Maffini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Maffini moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Maffini schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

89e minuut.
Estrada geeft een hoge lob. Klungelig pakt Masier de bal. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok draait met de bal, schiet en ... Faranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Tobruk Futbal 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birimbao 37%, Tobruk Futbal 63%.
Birimbao - Tobruk Futbal 11:1