Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RONCADALLAS Brancaleone United
roncadallas Tactiek Antistenybis
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 35.2
solid Schieten average
adequate Passen adequate
good Verdedigen average


4e minuut.
Kubica met de inworp. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pasquali. Pasquali krijgt een gele kaart. Weber is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kubica met een snel genomen vrije trap. Daperno bereikt de bal nog maar net als eerste. Daperno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - Brancaleone United 1:0

9e minuut.
Daar is Suardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orio rent richting de bal. Met opzet legt Frýdlantský zijn tegenspeler op de grond. Frýdlantský krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Klungelig pakt Cogoi de bal. Skøien probeert naar een medespeler te passen. Daperno is nu in balbezit. Daperno draait met de bal, schiet en ... Queri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - Brancaleone United 2:0

17e minuut.
Daar is Cogoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skøien bereikt de bal nog maar net als eerste. Cogoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skøien raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Socorro geeft de bal voor. Inworp. Arcansano met een snelle inworp. Klungelig pakt Del Francia de bal. Del Francia geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kanakis probeert naar een medespeler te passen. Weber rent richting de bal. Pasquali maakt een afschuwelijke overtreding. Pasquali krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

34e minuut.
Kubica is nu in balbezit. Kubica geeft een hoge lob. Orio bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský onderschept slim de pass. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kanakis met een sublieme pass. Skøien bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cogoi zijn tegenspeler op de grond. Cogoi krijgt een gele kaart. Skøien raakt geblesseerd tijdens het duel. Weber met een snel genomen vrije trap. Daar is Daperno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daperno haalt uit met een fantastische trap. Queri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Skøien geeft de bal voor. Pietravalle rent richting de bal. Daperno verovert de bal door een tackle van achteren. Daperno haalt uit met een fantastische trap. Queri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - Brancaleone United 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RONCADALLAS 49%, Brancaleone United 51%.
RONCADALLAS - Brancaleone United 3:0

53e minuut.
Kubica passt de bal met de wreef. Weber is nu in balbezit. Weber passt de bal zonder na te denken. Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Pietravalle geeft de bal voor. Chiara heeft problemen om de bal te vangen. Skøien verovert de bal door een tackle van achteren. Skøien geeft een lange en hoge pass. Kanakis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - Brancaleone United 4:0

61e minuut.
Daar is Weber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weber geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pietravalle de bal. Kubica speelt de bal door. Daperno bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kubica rent richting de bal. Kubica passt de bal met de wreef. Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský haalt uit met een fantastische trap. Queri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - Brancaleone United 5:0

67e minuut.
Kubica passt de bal in één keer door. Kanakis heeft problemen om de bal te vangen. Pietravalle probeert naar een medespeler te passen. Daperno is nu in balbezit. Daperno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daperno is nu in balbezit. Kanakis is nu in balbezit. Daperno rent richting de bal. Daperno haalt uit met een fantastische trap. Queri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - Brancaleone United 6:0

75e minuut.
Frýdlantský kopt de bal weg. Kanakis controleert de bal met de borst. Kanakis passt de bal in één keer door. Daperno is nu in balbezit. Daperno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Weber rent richting de bal. Weber passt de bal zonder na te denken. Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - Brancaleone United 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RONCADALLAS 43%, Brancaleone United 57%.
RONCADALLAS - Brancaleone United 7:0