Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brancaleone United RONCADALLAS
Antistenybis Tactiek roncadallas
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
37.6 gemiddelde waardering 36.9
matig Schieten goed
matig Passen matig
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Frýdlantský is nu in balbezit. Frýdlantský geeft een lange en hoge pass. Daperno rent richting de bal. Daperno draait met de bal, schiet en ... Queri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - RONCADALLAS 0:1

7e minuut.
Kanakis verovert de bal door een tackle van achteren. Kanakis geeft een hoge lob. Daperno is nu in balbezit. Daperno haalt uit met een fantastische trap. Queri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - RONCADALLAS 0:2

20e minuut.
Kanakis is nu in balbezit. Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský met een sublieme pass. Daperno bereikt de bal nog maar net als eerste. Daperno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Daperno bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanakis rent richting de bal. Kanakis speelt de bal door. Daperno is nu in balbezit. Daperno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - RONCADALLAS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brancaleone United 50%, RONCADALLAS 50%.
Brancaleone United - RONCADALLAS 0:3

67e minuut.
Alkışlar rent richting de bal. Mitola onderschept slim de pass. Mitola passt de bal zonder na te denken. Chiara rent richting de bal. Chiara schiet op doel. Comand bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Pietravalle rent richting de bal. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber geeft een lange en hoge pass. Daperno is nu in balbezit. Daperno schiet op doel. Queri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brancaleone United 37%, RONCADALLAS 63%.
Brancaleone United - RONCADALLAS 0:3