Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RONCADALLAS Adelante Palermo
roncadallas Tactiek xrs-1PS
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
41.9 gemiddelde waardering 56.7
average Schieten very good
average Passen solid
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Udeanu rent richting de bal. Udeanu geeft een hoge lob. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu geeft een hoge lob. Romano de Santana maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Okusun is nu in balbezit. Sancho verovert de bal door een tackle van achteren. Zima probeert naar een medespeler te passen. Romano de Santana is nu in balbezit. Romano de Santana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Zima speelt de bal door. Sancho rent richting de bal. Fernández de Mendiola verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández de Mendiola schiet op doel. Comand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - Adelante Palermo 0:1

26e minuut.
Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu geeft de bal voor. Daar is Fernández de Mendiola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romano de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano de Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - Adelante Palermo 0:2

40e minuut.
Blombowski verovert de bal door een tackle van achteren. Blombowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zima zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlădulescu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pustułka verovert de bal door een tackle van achteren. Zima met een sublieme pass. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu geeft de bal voor. Vojvoda kopt de bal weg. Comand bokst de bal weg. Romano de Santana probeert de bal met de borst te controleren. Romano de Santana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - Adelante Palermo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RONCADALLAS 70%, Adelante Palermo 30%.
RONCADALLAS - Adelante Palermo 0:3

52e minuut.
Daar is Zima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonfantini geeft een hoge lob. Romano de Santana kopt de bal weg. Vlădulescu geeft een hoge lob. Fernández de Mendiola krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Vlădulescu geeft de bal voor. Fernández de Mendiola is nu in balbezit. Okusun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okusun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - Adelante Palermo 0:4

72e minuut.
Inworp. Petry komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Weber is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Frýdlantský neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - Adelante Palermo 1:4

77e minuut.
Bonfantini rent richting de bal. Bonfantini probeert naar een medespeler te passen. Petry heeft problemen om de bal te vangen. Petry geeft een hoge lob. Vlădulescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Comand bokst de bal weg.

81e minuut.
Vlădulescu speelt de bal door. Romano de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Socorro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Romano de Santana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fernández de Mendiola legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Comand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry geeft een lange en hoge pass. Daar is Romano de Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández de Mendiola is nu in balbezit. Fernández de Mendiola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Frýdlantský kopt de bal weg. Bonfantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfantini probeert naar een medespeler te passen. Romano de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano de Santana draait met de bal, schiet en ... Comand bokst de bal weg.

90e minuut.
Daperno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Daperno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frýdlantský legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - Adelante Palermo 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RONCADALLAS 68%, Adelante Palermo 32%.
RONCADALLAS - Adelante Palermo 2:4