Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adelante Palermo RONCADALLAS
xrs-1PS Tactiek roncadallas
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 41.5
solide Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


12e minuut.
Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu passt de bal met de wreef. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Okusun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okusun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Weber rent richting de bal. Okusun verovert de bal door een tackle van achteren. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu geeft een lange en hoge pass. Petry springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Weber heeft problemen om de bal te vangen. Constantinescu onderschept slim de pass. Constantinescu passt de bal in één keer door. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - RONCADALLAS 1:0

25e minuut.
Vlădulescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sulea komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Blombowski rent richting de bal. Zima verovert de bal door een tackle van achteren. Zima passt de bal zonder na te denken. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu schiet op doel. Comand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Genovese met een sublieme pass. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu met een sublieme pass. Okusun is nu in balbezit. Okusun schiet op doel. Comand bokst de bal weg. Blombowski controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - RONCADALLAS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 22%, RONCADALLAS 78%.
Adelante Palermo - RONCADALLAS 2:0

55e minuut.
Genovese rent richting de bal. Genovese geeft een hoge lob. Blombowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry onderschept slim de pass. Petry haalt uit met een fantastische trap. Comand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Sulea verovert de bal door een tackle van achteren. Sulea met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Zima de bal onder controle te krijgen. Okusun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okusun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pustułka geeft een hoge lob. Okusun kopt de bal weg. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu geeft een lange en hoge pass. Okusun heeft problemen om de bal te vangen. Comand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu geeft een lange en hoge pass. Kubica probeert de bal aan de voet te houden. Sulea rent richting de bal. Sulea haalt uit met een fantastische trap. Comand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buitenspel voor Constantinescu. Goede buitenspelval van de verdediging. Romano de Santana komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Properzio komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Socorro heeft problemen om de bal te vangen. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu geeft de bal voor. Properzio rent richting de bal. Properzio schiet op doel. Comand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Genovese is nu in balbezit. Genovese probeert naar een medespeler te passen. Sulea rent richting de bal. Sulea geeft de bal voor. Romano de Santana maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Goglucci onderschept slim de pass. Zima bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Skøien zijn tegenspeler op de grond. Skøien is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 22%, RONCADALLAS 78%.
Adelante Palermo - RONCADALLAS 2:0