Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birimbao casteldisandro
BR532 Tactiek bzona3
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
56.3 gemiddelde waardering 58.3
solid Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


10e minuut.
Bahtiyaroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bahtiyaroğlu passt de bal in één keer door. Fonte is nu in balbezit. Fonte geeft de bal voor. Pellizari maakt een snoekduik en kopt de bal. Csankó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Bahtiyaroğlu is nu in balbezit. Bahtiyaroğlu passt de bal zonder na te denken. Fonte probeert naar een medespeler te passen. Hardy is nu in balbezit. Hardy haalt uit met een fantastische trap. Csankó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Furtok is nu in balbezit. Furtok passt de bal zonder na te denken. Estrada is nu in balbezit. Estrada geeft een lange en hoge pass. Furtok maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Läuppi probeert de bal met de borst te controleren. Läuppi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Żuczek rent richting de bal. Żuczek speelt de bal door. Estrada rent richting de bal. Estrada geeft de bal voor. Furtok krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Estrada rent richting de bal. Ziemnicki onderschept slim de pass. Ziemnicki geeft de bal voor. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardy draait met de bal, schiet en ... Csankó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Meir met een snelle inworp. Estrada is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bahtiyaroğlu. Bahtiyaroğlu krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Inworp. Ziemnicki met de inworp. Fonte met een sublieme pass. Cacá is nu in balbezit. Cacá draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birimbao 51%, casteldisandro 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Birimbao - casteldisandro 0:0

46e minuut.
Hennig komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Meir met een snelle inworp. Ziemnicki is nu in balbezit. Estrada begaat een overtreding. Estrada krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Kondylakis is nu in balbezit. Kondylakis passt de bal zonder na te denken. Pellizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - casteldisandro 0:1

62e minuut.
Bahtiyaroğlu rent richting de bal. Bahtiyaroğlu geeft een hoge lob. Kondylakis probeert de bal met de borst te controleren. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Meir onderschept slim de pass. Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte geeft de bal voor. Pellizari maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - casteldisandro 0:2

65e minuut.
Ziemnicki met een sublieme pass. Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pellizari de bal. Pellizari draait met de bal, schiet en ... Csankó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Klungelig pakt Bahtiyaroğlu de bal. Hennig is nu in balbezit. Bahtiyaroğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bahtiyaroğlu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bahtiyaroğlu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Estrada passt de bal in één keer door. Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig probeert naar een medespeler te passen. Läuppi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Estrada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Furtok rent richting de bal. Furtok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - casteldisandro 1:2

86e minuut.
Meir onderschept slim de pass. Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meir. Meir krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birimbao 58%, casteldisandro 42%.
Birimbao - casteldisandro 1:2