Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
casteldisandro Birimbao
bzona3 Tactiek Br4420bis
46% Balbezit 54%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 5
60 gemiddelde waardering 57.9
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Quain geeft een lange en hoge pass. Girod speelt de bal door. Bahtiyaroğlu is nu in balbezit. Bahtiyaroğlu geeft een hoge lob. Coupe springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Fonte speelt de bal door. Pellizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahrenfeld tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gahrenfeld krijgt een gele kaart. Pellizari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anderson met een snel genomen vrije trap. Pellizari krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Fonte passt de bal in één keer door. Baldiraghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldiraghi passt de bal met de wreef. Bahtiyaroğlu geeft een lange en hoge pass. Coupe springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Baldiraghi passt de bal in één keer door. Bahtiyaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahtiyaroğlu passt de bal zonder na te denken. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Birimbao 1:0

35e minuut.
Estrada geeft een hoge lob. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Furtok moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Furtok kan niet meer verder spelen. Läuppi komt het veld opgelopen. Gallo neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
casteldisandro - Birimbao 1:1

36e minuut.
Raţ geeft een lange en hoge pass. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada speelt de bal door. Gallo rent richting de bal. Gallo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Baldiraghi passt de bal zonder na te denken. Pellizari rent richting de bal. Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizari onderschept slim de pass. Pellizari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Bahtiyaroğlu passt de bal zonder na te denken. Pellizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizari schiet op doel. Gahrenfeld probeert de bal aan de voet te houden. Coupe springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Bahtiyaroğlu is nu in balbezit. Bahtiyaroğlu met een sublieme pass. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari schiet op doel. Csankó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Birimbao 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: casteldisandro 41%, Birimbao 59%.
casteldisandro - Birimbao 2:1

52e minuut.
Meir speelt de bal door. Klungelig pakt Massolo de bal. Ziemnicki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ziemnicki krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Massolo de bal onder controle te krijgen. Pellizari rent richting de bal. Gahrenfeld legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gahrenfeld krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pellizari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coupe legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Csankó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Raţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţ geeft de bal voor. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari schiet op doel. Csankó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Birimbao 3:1

69e minuut.
Inworp. Fonte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baldiraghi probeert naar een medespeler te passen. Bahtiyaroğlu is nu in balbezit. Bahtiyaroğlu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pellizari met een sublieme pass. Fonte rent richting de bal. Fonte geeft een lange en hoge pass. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Birimbao 4:1

74e minuut.
Csankó geeft een hoge lob. Inworp. Fonte met de inworp. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo onderschept slim de pass. Daar is Massolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massolo geeft een hoge lob. De Nigris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Raţ verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fonte de bal. Fonte passt de bal in één keer door. Pellizari is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Birimbao 5:1

85e minuut.
Meir geeft de bal voor. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada passt de bal met de wreef. Massolo geeft een hoge lob. Gallo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: casteldisandro 40%, Birimbao 60%.
casteldisandro - Birimbao 5:1