Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuce Maga Tobruk Futbal
sb4141 Tactiek newair
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
28 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 53.3
solide Schieten goed
uitstekend Passen uitstekend
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Zanette passt de bal in één keer door. Krokowski met een sublieme pass. Gelosini met een sublieme pass. Garaldi heeft problemen om de bal te vangen. Garaldi draait met de bal, schiet en ... Rendini bokst de bal weg.

7e minuut.
Garaldi kopt de bal weg. Faleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Coteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - Tobruk Futbal 1:0

9e minuut.
Gelosini probeert naar een medespeler te passen. Garaldi rent richting de bal. Zanette rent richting de bal. Garaldi onderschept slim de pass. Garaldi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gelosini rent richting de bal. Gelosini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Gelosini kopt de bal weg. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Papa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Papa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Papa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Gelosini is nu in balbezit. Gelosini speelt de bal door. Garaldi rent richting de bal. Garaldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - Tobruk Futbal 2:0

27e minuut.
Krokowski met een snelle inworp. Dayı is nu in balbezit. Dayı passt de bal in één keer door. Garaldi is nu in balbezit. Garaldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bernandes geeft de bal voor. Garaldi rent richting de bal. Faleri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garaldi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Garaldi kan niet meer verder spelen. Feltrinelli komt het veld opgelopen. Krokowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gelosini is nu in balbezit. Gelosini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuce Maga 50%, Tobruk Futbal 50%.
Nuce Maga - Tobruk Futbal 2:0

49e minuut.
Frau geeft een lange en hoge pass. Mignati controleert de bal met de borst. Drăguţ rent richting de bal. Mignati verovert de bal door een tackle van achteren. Mignati haalt uit met een fantastische trap. Ghiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Hutmacher probeert naar een medespeler te passen. Fradelizio rent richting de bal. Drăguţ begaat een overtreding. Fradelizio raakt geblesseerd tijdens het duel. Frau wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Feltrinelli is nu in balbezit. Useglio onderschept slim de pass. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu haalt uit met een fantastische trap. Rendini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - Tobruk Futbal 3:0

62e minuut.
Dayı speelt de bal door. Gelosini is nu in balbezit. Gelosini passt de bal in één keer door. Feltrinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Feltrinelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Feltrinelli kopt de bal weg. Gelosini is nu in balbezit. Gelosini speelt de bal door. Feltrinelli heeft problemen om de bal te vangen. Feltrinelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gelosini met een sublieme pass. Feltrinelli is nu in balbezit. Feltrinelli haalt uit met een fantastische trap. Rendini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gelosini is nu in balbezit. Gelosini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Krokowski speelt de bal door. Gelosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelosini passt de bal zonder na te denken. Feltrinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Feltrinelli draait met de bal, schiet en ... Rendini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Pérez Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Frau verovert de bal door een tackle van achteren. Frau passt de bal in één keer door. Fradelizio rent richting de bal. Fradelizio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rendini niet meer kan verder spelen. Procida komt het veld opgelopen. Procida trapt de bal weg. Brambilla Colnago kopt de bal weg. Dayı met een sublieme pass. Feltrinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Feltrinelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Useglio kopt de bal weg. Gelosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelosini met een sublieme pass. Daar is Feltrinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feltrinelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Faleri met een harde bal richting middenveld. Dayı probeert naar een medespeler te passen. Gelosini rent richting de bal. Gelosini heeft problemen om de bal te vangen. Gelosini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuce Maga 37%, Tobruk Futbal 63%.
Nuce Maga - Tobruk Futbal 3:0