Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brancaleone United joel team
Antistenybis Tactiek gioele1
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.6 gemiddelde waardering 51.7
zwak Schieten solide
redelijk Passen solide
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Masters speelt de bal door. Daar is Cheli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meel-Soone rent richting de bal. Meel-Soone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - joel team 0:1

5e minuut.
Miculescu probeert naar een medespeler te passen. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi met een sublieme pass. Meel-Soone heeft problemen om de bal te vangen. Meel-Soone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Piţigoi met een sublieme pass. Wujec geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cheli de bal. Meel-Soone rent richting de bal. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ... Queri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pietravalle rent richting de bal. Meel-Soone onderschept slim de pass. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ... Queri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - joel team 0:2

33e minuut.
Miculescu speelt de bal door. Čásenský speelt de bal door. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone haalt uit met een fantastische trap. Queri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - joel team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brancaleone United 57%, joel team 43%.
Brancaleone United - joel team 0:3

46e minuut.
Piţigoi speelt de bal door. Masters bereikt de bal nog maar net als eerste. Masters passt de bal in één keer door. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ... Queri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Fanucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanucci geeft een lange en hoge pass. Orio rent richting de bal. Sawczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cogoi maakt een afschuwelijke overtreding. Piţigoi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miculescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Meel-Soone kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Masters is nu in balbezit. Masters passt de bal in één keer door. Daar is Meel-Soone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meel-Soone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - joel team 0:4

59e minuut.
Daar is Del Francia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vernaccia speelt de bal door. Pietravalle heeft problemen om de bal te vangen. Meel-Soone verovert de bal door een tackle van achteren. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ... Queri bokst de bal weg.

62e minuut.
Čásenský met een sublieme pass. Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi probeert naar een medespeler te passen. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Meel-Soone speelt de bal door. Masters rent richting de bal. Masters passt de bal zonder na te denken. Meel-Soone bereikt de bal nog maar net als eerste. Meel-Soone haalt uit met een fantastische trap. Queri bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Piţigoi passt de bal in één keer door. Sawczuk probeert naar een medespeler te passen. Meel-Soone bereikt de bal nog maar net als eerste. Meel-Soone haalt uit met een fantastische trap. Queri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Sawczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawczuk geeft de bal voor. Klungelig pakt Arcansano de bal. Meel-Soone bereikt de bal nog maar net als eerste. Meel-Soone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Del Francia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mitola rent richting de bal. Čásenský begaat een overtreding. Čásenský krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Čásenský verovert de bal door een tackle van achteren. Čásenský probeert naar een medespeler te passen. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap. Queri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - joel team 0:5

82e minuut.
Mitola speelt de bal door. Daar is Del Francia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vernaccia is nu in balbezit. Meel-Soone verovert de bal door een tackle van achteren. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Piţigoi passt de bal zonder na te denken. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk passt de bal zonder na te denken. Masters bereikt de bal nog maar net als eerste. Masters geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Wujec heeft problemen om de bal te vangen. Čásenský rent richting de bal. Čásenský passt de bal in één keer door. Masters is nu in balbezit. Masters geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brancaleone United 64%, joel team 36%.
Brancaleone United - joel team 0:5