Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
joel team Brancaleone United
gioele1 Tactiek Antistenybis
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 37.2
solide Schieten matig
goed Passen matig
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Masters kopt de bal weg. Klungelig pakt Arcansano de bal. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ... Queri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Brancaleone United 1:0

13e minuut.
Masters passt de bal in één keer door. Čásenský is nu in balbezit. Čásenský passt de bal met de wreef. Meel-Soone heeft problemen om de bal te vangen. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Miculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Miculescu met een sublieme pass. Piţigoi rent richting de bal. Suardi onderschept slim de pass. Suardi geeft een hoge lob. bin Mohd Yassin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Arcansano rent richting de bal. Masters onderschept slim de pass. Masters speelt de bal door. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk schiet op doel. Queri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Meel-Soone bereikt de bal nog maar net als eerste. Meel-Soone haalt uit met een fantastische trap. Queri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Brancaleone United 2:0

31e minuut.
Meel-Soone rent richting de bal. Cheli is nu in balbezit. Cheli passt de bal in één keer door. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pasquali kopt de bal weg. Čásenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Čásenský passt de bal in één keer door. Masters probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Meel-Soone de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Masters geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Meel-Soone springt en kopt de bal. Queri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Masters rent richting de bal. Masters passt de bal in één keer door. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ... Queri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Brancaleone United 3:0

43e minuut.
Daar is Del Francia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Francia passt de bal met de wreef. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk schiet op doel. Queri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Brancaleone United 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 37%, Brancaleone United 63%.
joel team - Brancaleone United 4:0

54e minuut.
Masters geeft de bal voor. Cheli heeft problemen om de bal te vangen. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Wujec kopt de bal weg. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi geeft een hoge lob. Meel-Soone rent richting de bal. Meel-Soone haalt uit met een fantastische trap. Queri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Wujec probeert naar een medespeler te passen. Čásenský met een sublieme pass. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk draait met de bal, schiet en ... Cheli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piţigoi zal de hoekschop nemen. Sawczuk heeft problemen om de bal te vangen. Sawczuk geeft een hoge lob. Meel-Soone springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Queri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Cogoi rent richting de bal. Cogoi speelt de bal door. Pasquali rent richting de bal. Pasquali geeft een hoge lob. Mitola maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Mohd Yassin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Mitola bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado onderschept slim de pass. Hurtado geeft de bal voor. Meel-Soone rent richting de bal. Meel-Soone haalt uit met een fantastische trap. Queri bokst de bal weg. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Brancaleone United 5:0

88e minuut.
Pasquali met een sublieme pass. Piţigoi probeert naar een medespeler te passen. Meel-Soone is nu in balbezit. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk schiet op doel. Queri bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 40%, Brancaleone United 60%.
joel team - Brancaleone United 5:0