Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RONCADALLAS casteldisandro
roncadallas Tactiek bzona3
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
39.6 gemiddelde waardering 54.3
average Schieten very good
average Passen very good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Coupe onderschept slim de pass. Coupe geeft een lange en hoge pass. Pellizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizari haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Fonte passt de bal met de wreef. Vojvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizari onderschept slim de pass. Pellizari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Sancho heeft problemen om de bal te vangen. Baldiraghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Skøien legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baldiraghi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Coupe neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - casteldisandro 0:1

17e minuut.
Kubica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weber rent richting de bal. Bahtiyaroğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weber raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Pellizari rent richting de bal. Coupe rent richting de bal. Pellizari is nu in balbezit. Coupe is nu in balbezit. Coupe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Ziemnicki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sancho de bal. Fonte rent richting de bal. Fonte haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Fonte kopt de bal weg. Pellizari is nu in balbezit. Skøien begaat een overtreding. Skøien krijgt een gele kaart. Pellizari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baldiraghi wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Socorro maakt een afschuwelijke overtreding. Coupe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bahtiyaroğlu met een snel genomen vrije trap. Pellizari maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - casteldisandro 0:2

27e minuut.
Pellizari is nu in balbezit. Pellizari passt de bal zonder na te denken. Fonte rent richting de bal. Fonte geeft een lange en hoge pass. Coupe maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Baldiraghi passt de bal in één keer door. Cacá bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weber krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Baldiraghi geeft de bal voor. Pellizari is nu in balbezit. Vojvoda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vojvoda krijgt een gele kaart. Pellizari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Baldiraghi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Comand bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RONCADALLAS 75%, casteldisandro 25%.
RONCADALLAS - casteldisandro 0:2

48e minuut.
Blombowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fonte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pellizari is nu in balbezit. Pellizari geeft een hoge lob. Comand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Comand probeert naar een medespeler te passen. Baldiraghi kopt de bal weg. Fonte rent richting de bal. Fonte geeft een hoge lob. Pellizari krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Raţ verovert de bal door een tackle van achteren. Bahtiyaroğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Blombowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coupe rent richting de bal. Coupe draait met de bal, schiet en ... Comand bokst de bal weg. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - casteldisandro 0:3

67e minuut.
Baldiraghi met een sublieme pass. Klungelig pakt Fonte de bal. Fonte speelt de bal door. Pellizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Comand trapt de bal weg van het doel. Cacá kopt de bal weg. Klungelig pakt Coupe de bal. Coupe haalt uit met een fantastische trap. Comand bokst de bal weg.

90e minuut.
Baldiraghi passt de bal in één keer door. Fonte speelt de bal door. Klungelig pakt Socorro de bal. Coupe rent richting de bal. Coupe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RONCADALLAS 83%, casteldisandro 17%.
RONCADALLAS - casteldisandro 0:3