Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adelante Palermo Birimbao
xrs-1PS Tactiek BR532
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
57.2 gemiddelde waardering 55.6
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Petry passt de bal in één keer door. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick geeft de bal voor. Okusun is nu in balbezit. Okusun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zima neemt de hoekschop. Gahrenfeld speelt de bal door. Petry is nu in balbezit. Petry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Birimbao 1:0

16e minuut.
Udeanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Pustułka de bal. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru haalt uit met een fantastische trap. Negrete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adelante Palermo - Birimbao 1:1

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zima met de inworp. Vlădulescu geeft de bal voor. Petry maakt een snoekduik en kopt de bal. Kondylakis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Birimbao 2:1

31e minuut.
Zima geeft een hoge lob. Okusun kopt de bal weg. Petry rent richting de bal. Petry haalt uit met een fantastische trap. Csankó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Birimbao 3:1

35e minuut.
Kazinczy verovert de bal door een tackle van achteren. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick geeft een lange en hoge pass. Petry krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Birimbao 4:1

38e minuut.
Okusun rent richting de bal. Okusun passt de bal in één keer door. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick geeft een lange en hoge pass. Petry springt en kopt de bal. Csankó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Quain speelt de bal door. Goglucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru onderschept slim de pass. Bicheru draait met de bal, schiet en ... Negrete maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Furtok stond buitenspel. Hennig komt het veld opgelopen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taboada komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 37%, Birimbao 63%.
Adelante Palermo - Birimbao 4:1

46e minuut.
Läuppi komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Vlădulescu geeft een hoge lob. Carrick kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gahrenfeld de bal onder controle te krijgen. Okusun rent richting de bal. Okusun draait met de bal, schiet en ... Csankó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Goglucci onderschept slim de pass. Hennig verovert de bal door een tackle van achteren. Hennig met een sublieme pass. Petry rent richting de bal. Petry schiet op doel. Csankó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Inworp. Romano de Santana komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández de Mendiola komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Carrick rent richting de bal. Carrick geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Massolo de bal onder controle te krijgen. Vlădulescu geeft een lange en hoge pass. Kondylakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Birimbao 5:1

73e minuut.
Vlădulescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Estrada de bal. Estrada passt de bal met de wreef. Läuppi rent richting de bal. Läuppi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Hennig speelt de bal door. Romano de Santana is nu in balbezit. Kazinczy maakt een afschuwelijke overtreding. Kazinczy krijgt een gele kaart. Romano de Santana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zima met een snel genomen vrije trap. Romano de Santana maakt een snoekduik en kopt de bal. Csankó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Birimbao 6:1

87e minuut.
Hennig verovert de bal door een tackle van achteren. Hennig met een sublieme pass. Läuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Läuppi schiet op doel. Negrete probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 43%, Birimbao 57%.
Adelante Palermo - Birimbao 6:1