Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
joel team Tobruk Futbal
gioele1 Tactiek newair
60% Balbezit 40%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 37.5
solide Schieten zwak
goed Passen goed
redelijk Verdedigen matig


7e minuut.
Masier verovert de bal door een tackle van achteren. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi passt de bal met de wreef. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi passt de bal in één keer door. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Masier speelt de bal door. Klungelig pakt Faranda de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Tobruk Futbal 1:0

21e minuut.
Piţigoi passt de bal met de wreef. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Čásenský de bal. Čásenský geeft een lange en hoge pass. Faranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Faranda probeert naar een medespeler te passen. Mignati rent richting de bal. Met opzet legt Čásenský zijn tegenspeler op de grond. Čásenský krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Čásenský onderschept slim de pass. Sawczuk is nu in balbezit. Piţigoi geeft een hoge lob. Meel-Soone rent richting de bal. Meel-Soone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ratta trapt de bal weg van het doel. Wujec kopt de bal weg. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Tobruk Futbal 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 37%, Tobruk Futbal 63%.
joel team - Tobruk Futbal 2:0

56e minuut.
Wujec kopt de bal weg. Čásenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Čásenský passt de bal in één keer door. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Wujec rent richting de bal. Wujec passt de bal in één keer door. Čásenský met een sublieme pass. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Meel-Soone geeft de bal voor. Ratta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Masters speelt de bal door. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Casagranda kopt de bal weg. Wujec met een sublieme pass. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ratta de bal onder controle te krijgen. Faranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Piţigoi verovert de bal door een tackle van achteren. Piţigoi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wujec de bal. Wujec geeft een hoge lob. Meel-Soone krijgt zijn hoofd ertegen. Faranda bokst de bal weg.

82e minuut.
Masters kopt de bal weg. Meel-Soone rent richting de bal. Meel-Soone geeft een hoge lob. Sawczuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Faranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - Tobruk Futbal 3:0

87e minuut.
Masters kopt de bal weg. Casagranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Čásenský verovert de bal door een tackle van achteren. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk draait met de bal, schiet en ... Faranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 36%, Tobruk Futbal 64%.
joel team - Tobruk Futbal 3:0