Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tobruk Futbal joel team
newair Tactiek gioele1
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 49.5
good Schieten solid
excellent Passen adequate
good Verdedigen good


9e minuut.
Sawczuk passt de bal in één keer door. Meel-Soone is nu in balbezit. Masier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meel-Soone raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Čásenský neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Frau passt de bal zonder na te denken. Daar is Carobbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carobbi probeert naar een medespeler te passen. Mignati rent richting de bal. Mignati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Useglio onderschept slim de pass. Useglio passt de bal in één keer door. Brambilla Colnago is nu in balbezit. Brambilla Colnago geeft een lange en hoge pass. Fradelizio springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Brambilla Colnago geeft een lange en hoge pass. Fanucci kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kubiš de bal onder controle te krijgen. Fradelizio is nu in balbezit. Fradelizio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Useglio probeert naar een medespeler te passen. Mignati heeft problemen om de bal te vangen. Fanucci is nu in balbezit. Fanucci geeft een lange en hoge pass. Mignati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Miculescu rent richting de bal. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk speelt de bal door. Meel-Soone rent richting de bal. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mignati passt de bal in één keer door. Brambilla Colnago is nu in balbezit. Brambilla Colnago probeert naar een medespeler te passen. Useglio geeft een hoge lob. Fradelizio maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Mohd Yassin bokst de bal weg.

41e minuut.
Nánási onderschept slim de pass. Nánási geeft de bal voor. Inworp. Brambilla Colnago met de inworp. Useglio geeft de bal voor. Paal! Daar is Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fradelizio rent richting de bal. Fradelizio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - joel team 1:0

43e minuut.
Frau passt de bal in één keer door. Daar is Mignati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mignati passt de bal in één keer door. Fradelizio heeft problemen om de bal te vangen. Fradelizio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Čásenský passt de bal zonder na te denken. Masier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meel-Soone verovert de bal door een tackle van achteren. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk schiet op doel. Rendini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tobruk Futbal 44%, joel team 56%.
Tobruk Futbal - joel team 1:0

55e minuut.
Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk passt de bal zonder na te denken. Čásenský geeft een hoge lob. Meel-Soone springt en kopt de bal. Rendini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mignati passt de bal zonder na te denken. Frau met een sublieme pass. Fradelizio is nu in balbezit. Fradelizio schiet op doel. bin Mohd Yassin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - joel team 2:0

68e minuut.
Carobbi probeert naar een medespeler te passen. Fradelizio rent richting de bal. Nánási begaat een overtreding. Nánási krijgt een gele kaart. Fradelizio raakt geblesseerd tijdens het duel. Useglio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mignati springt en kopt de bal. bin Mohd Yassin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Masters bereikt de bal nog maar net als eerste. Masters passt de bal met de wreef. Meel-Soone bereikt de bal nog maar net als eerste. Meel-Soone schiet op doel. Rendini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meel-Soone is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - joel team 2:1

87e minuut.
Carobbi kopt de bal weg. Klungelig pakt Useglio de bal. Useglio passt de bal zonder na te denken. Brambilla Colnago is nu in balbezit. Brambilla Colnago geeft een hoge lob. bin Mohd Yassin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Masters verovert de bal door een tackle van achteren. Masters speelt de bal door. Meel-Soone bereikt de bal nog maar net als eerste. Meel-Soone haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tobruk Futbal 49%, joel team 51%.
Tobruk Futbal - joel team 2:1