Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuce Maga Brancaleone United
sb4141 Tactiek Antistenybis
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
32 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 35.6
zeer goed Schieten matig
uitstekend Passen matig
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Cogoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cogoi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chiara de bal. Chiara draait met de bal, schiet en ... Ghiţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - Brancaleone United 0:1

9e minuut.
Krokowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krokowski geeft een hoge lob. Pietravalle is nu in balbezit. Garaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Garaldi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nuce Maga - Brancaleone United 1:1

10e minuut.
Garaldi rent richting de bal. Pasquali is nu in balbezit. Garaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Garaldi draait met de bal, schiet en ... Queri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - Brancaleone United 2:1

12e minuut.
Gelosini is nu in balbezit. Orio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gelosini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garaldi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Queri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - Brancaleone United 3:1

13e minuut.
Del Francia is nu in balbezit. Garaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquali maakt een afschuwelijke overtreding. Pasquali krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Coteanu geeft de bal voor. Suardi kopt de bal weg. Pietravalle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garaldi is nu in balbezit. Garaldi haalt uit met een fantastische trap. Queri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Klungelig pakt Gelosini de bal. Met opzet legt Suardi zijn tegenspeler op de grond. Gelosini raakt geblesseerd tijdens het duel. Hutmacher met een snel genomen vrije trap. Garaldi kopt de bal weg. Klungelig pakt Suardi de bal. Gelosini is nu in balbezit. Gelosini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Arcansano geeft de bal voor. Del Francia is nu in balbezit. Del Francia geeft een hoge lob. Chiara is nu in balbezit. Chiara draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ghiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Bernandes met een sublieme pass. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi passt de bal zonder na te denken. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Gelosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelosini geeft de bal voor. Garaldi kopt de bal weg. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - Brancaleone United 4:1

29e minuut.
Garaldi passt de bal zonder na te denken. Gelosini met een sublieme pass. Garaldi is nu in balbezit. Garaldi schiet op doel. Orio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Coteanu is nu in balbezit. Coteanu geeft de bal voor. Gelosini is nu in balbezit. Garaldi is nu in balbezit. Garaldi haalt uit met een fantastische trap. Queri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gelosini rent richting de bal. Gelosini schiet op doel. Queri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Garaldi probeert de bal met de borst te controleren. Garaldi passt de bal met de wreef. Gelosini controleert de bal met de borst. Garaldi is nu in balbezit. Garaldi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gelosini geeft de bal voor. Garaldi rent richting de bal. Garaldi haalt uit met een fantastische trap. Queri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Gelosini passt de bal met de wreef. Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski geeft een hoge lob. Garaldi rent richting de bal. Garaldi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Krokowski probeert naar een medespeler te passen. Bernandes speelt de bal door. Gelosini probeert naar een medespeler te passen. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi haalt uit met een fantastische trap. Queri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuce Maga 33%, Brancaleone United 67%.
Nuce Maga - Brancaleone United 4:1

50e minuut.
Doeltrap. Cheli met een harde bal richting middenveld. Krokowski kopt de bal weg. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Krokowski met de inworp. Coteanu is nu in balbezit. Arcansano speelt de bal door. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gelosini rent richting de bal. Gelosini geeft de bal voor. Garaldi rent richting de bal. Garaldi haalt uit met een fantastische trap. Queri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - Brancaleone United 5:1

61e minuut.
Feltrinelli is nu in balbezit. Del Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguţ legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drăguţ krijgt een gele kaart. Del Francia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mitola kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Coteanu geeft een lange en hoge pass. Gelosini rent richting de bal. Gelosini passt de bal met de wreef. Garaldi is nu in balbezit. Garaldi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Orio is nu in balbezit. Garaldi onderschept slim de pass. Cheli begaat een overtreding. Cheli krijgt een gele kaart. Garaldi raakt geblesseerd tijdens het duel. Bernandes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Garaldi krijgt zijn hoofd ertegen. Queri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Bernandes kopt de bal weg. Garaldi rent richting de bal. Pasquali probeert naar een medespeler te passen. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu haalt uit met een fantastische trap. Queri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Orio de bal onder controle te krijgen. Queri bokst de bal weg. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - Brancaleone United 6:1

80e minuut.
Pérez Alonso speelt de bal door. Cheli rent richting de bal. Garaldi onderschept slim de pass. Garaldi draait met de bal, schiet en ... Queri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - Brancaleone United 7:1

84e minuut.
Del Francia is nu in balbezit. Feltrinelli onderschept slim de pass. Feltrinelli geeft een hoge lob. Garaldi rent richting de bal. Garaldi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuce Maga 33%, Brancaleone United 67%.
Nuce Maga - Brancaleone United 7:1